Årsredovisning enligt K2 (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
458
Utgivningsdatum
2020-10-05
Upplaga
3
Förlag
Studentlitteratur AB
SAB
Qbc
ISBN
9789144142296
Årsredovisning enligt K2 (häftad)

Årsredovisning enligt K2

Häftad,  Svenska, 2020-10-05
567
  • Skickas från oss inom 3-6 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Årsredovisning enligt K2 Kan levereras innan julafton
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Denna upplaga uppdaterades senast 2020. Den senast uppdaterade varianten av boken är e-boken som publicerades hösten 2022 och har artikelnummer, 38761-DB04.

I och med införandet av K-regelverket skedde en stor förändring av strukturen när det gäller svensk god redovisningssed. Mycket av det som återges i K-regelverket återfinns visserligen i rekommendationer och allmänna råd sedan tidigare, men genom den strukturella förändringen skapades enklare sökvägar för att hitta den goda redovisningsseden för olika företag utifrån storleks kategori.

K2-regelverket är mer fylligt avseende kommentartext än huvudregelverket K3 men behöver, liksom K3, tolkas. K2-regelverket är en ny typ av normgivning i och med att det innehåller ett stort antal regler. Syftet med denna bok är att ge en mer fullständig bild av den svenska redovisningen utifrån K2:s perspektiv. Boken inkluderar därför även klassificeringsfrågor enligt BAS-kontoplanen (eftersom K2 saknar definitioner) men även hur de specifika regler som återfinns i K2 får eller inte får tillämpas.

Innehållet baseras på den fullständiga version av K2 för mindre företag, det allmänna rådet BFNAR 2016:10 som publicerades av Bokföringsnämnden 2016 samt senare uppdateringar.

Årsredovisning enligt K2 är avsedd att användas som en uppslagsbok för dem som är verksamma inom redovisning, revision, ekonomi, bank och liknande men är också lämplig som lärobok.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Årsredovisning enligt K2
  2. +
  3. Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen till ett gladare liv, bättre relationer och oslagbara team

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen t... av Gunnel Ryner (häftad).

Köp båda 2 för 766 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna