Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
151
Utgivningsdatum
2021-06-21
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
SAB
Vs
ISBN
9789144142524
Fall, fallrisk och fallprevention : genom träning (häftad)

Fall, fallrisk och fallprevention : genom träning

Häftad Svenska, 2021-06-21
369
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Kan levereras innan julafton!
Är fallolyckor en naturlig följd av åldrandet? Vilka möjligheter finns det för trygg rörelse och aktivitet även i hög ålder? Går det att förebygga fall och fallskador genom specifik och målinriktad träning?

Denna bok har som ambition att täcka såväl teoretiska som praktiska aspekter på de specifika fallrisker som följer med åldrandet. Författarna beskriver det aktuella kunskapsläget kring förekomst, konsekvenser, riskanalys och prevention av fallolyckor. Dessutom presenteras tydligt, i såväl bild som text, praktiska träningsprogram och övningar inriktade på att förebygga fall och fallskador.

Fall, fallrisk och fallprevention vänder sig till studerande inom fysioterapi, arbetsterapi, omvårdnad, medicin och omsorg samt till kliniskt verksamma som arbetar med äldre personer. Boken kan även vara intressant för äldre personer som vill stärka sin hälsa och sitt välbefinnande samt minska risken för en fallolycka.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Fall, fallrisk och fallprevention : genom träning
  2. +
  3. Beteendemedicinska tillämpningar i sjukgymnastik

De som köpt den här boken har ofta också köpt Beteendemedicinska tillämpningar i sjukgymnastik av Eva Denison, Pernilla Åsenlöf (häftad).

Köp båda 2 för 666 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna