Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
280
Utgivningsdatum
2021-05-03
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Medarbetare
Hultman, Lill (förf.) / Ideström, Jonas (förf.) / Johansson, Yvonne (förf.) / León-Rosales, René (förf.) / Linde, Stig (förf.) / Vergara Polanska, Dominika (förf.) / Ågren, Sofia (förf.) / Bertilsdotter-Rosqvist, Hanna (red.) / Elmersjö, Magdalena (red.) / Kings, Lisa (red.)
Dimensioner
17 x 214 x 152 mm
Vikt
400 g
SAB
O:dd,O:b
ISBN
9789144142906
Aktionsforskning : möjligheter, utmaningar och variationer (häftad)

Aktionsforskning : möjligheter, utmaningar och variationer

Häftad,  Svenska, 2021-05-03
355
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Den här boken handlar om aktionsforskning och en socialt engagerad samhällsvetenskap, vilka möjligheter och utmaningar det innebär att göra aktionsforskning i dag och på vilka olika sätt forskningen kan bedrivas. Med den här boken bidrar vi till en vidare diskussion om vad socialt engagerad forskning kan vara och hur det kan förstås som en del av aktionsforskningstraditionen. Boken ger en grundläggande översikt till aktionsforskning, belyser etiska frågeställningar och ger empiriska nedslag som illustrerar metoder och forskningsdesigner såväl utifrån kritiska och emancipatoriska som pragmatiska förhållningssätt inom aktionsforskning.

Boken vänder sig till studenter, praktiker och forskare med ambitionen att bidra till en diskussion om den socialt engagerade forskningens möjligheter, utmaningar och variationer och synliggöra forskningens och akademins potential som redskap för samhällsförändring och utveckling.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Aktionsforskning : möjligheter, utmaningar och variationer
  2. +
  3. Att möta våldsutsatta män - - förståelse, bedömningar och hjälpinsatser

De som köpt den här boken har ofta också köpt Att möta våldsutsatta män - - förståelse, bedöm... av Mikael Skillmark, Christian Kullberg, Veronika Burcar Alm, Mehrdad Darvishpour, Marcus Herz (häftad).

Köp båda 2 för 669 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »