Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
223
Utgivningsdatum
2022-04-06
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
11 x 225 x 162 mm
Vikt
390 g
SAB
Vp
ISBN
9789144143439
Vårdens team : samarbete för hälsa (häftad)

Vårdens team : samarbete för hälsa

Häftad,  Svenska, 2022-04-06
320
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Hälso- och sjukvården är ett stort verksamhetsområde och en central del av välfärdssamhället. Detta område är inte bara beroende av styrningen från lagar och förordningar. Vårdpersonal och andra har också stor betydelse för hur arbetet inom hälso- och sjukvården genomförs, till exempel när det gäller teamarbete. Detta kräver bra kunskapsunderlag, något denna bok visar på.

Teamarbete är en av kärnkompetenserna i vården. Det ska vara kostnadseffektivt, positivt för medarbetarna och värdefullt för dem som behöver vård, behandling och omsorg. Boken bygger på forskningsbaserad kunskap om samarbete och teamarbete i olika vårdmiljöer.

Boken vänder sig till sjuksköterskor och blivande sjuksköterskor men är samtidigt relevant för alla professionella i vårdteam. Även chefer, ledare och andra beslutsfattare inom vård, behandling och omsorg har stor nytta av kunskap om teamarbete inom hälso- och sjukvård.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Vårdens team : samarbete för hälsa
  2. +
  3. Nyckeln till din hälsa : självläkning med kinesisk medicin

De som köpt den här boken har ofta också köpt Nyckeln till din hälsa : självläkning med kines... av Diamantis Koukouvinos (inbunden).

Köp båda 2 för 459 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Håkan S Sandberg