Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
366
Utgivningsdatum
2023-05-03
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Medarbetare
Angelhoff, Charlotte (förf.) / Bondenius, Birgitta (förf.) / Broman, Jan-Erik (förf.) / Danielsson, Katarina (förf.) / Djupdalen, Rhiannon (förf.) / Granzin, Patricia (förf.) / Höglund, Arja (förf.) / Jakobsson Störe, Siri (förf.) / Jansson-Fröjmark, Markus (förf.) / Kjellsdotter, Anna (förf.) / Rån
Dimensioner
25 x 238 x 163 mm
SAB
Vefe
ISBN
9789144143583
Sömn vid hälsa och ohälsa (häftad)

Sömn vid hälsa och ohälsa

Häftad,  Svenska, 2023-05-03
509

Just nu 10% rabatt på allt! Använd kod SEP23

Gäller t.o.m. 28 september 2023. Villkor

  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
Sömn är ett grundläggande behov. Området sömnmedicin är inriktat på bedömning och behandling av sömnstörningar. För sjuksköterskan är kunskap kring sömnfysiologi, sömnstörningar och sömnfrämjande åtgärder betydelsefullt för att kunna identifiera, initiera och utföra omvårdnadsinterventioner.

Boken beskriver sömn i olika kontext och utgår från ett omvårdnadsperspektiv. I den första delen introduceras ämnet och i den andra delen beskrivs sömn i olika skeden av livet. I den tredje delen beskrivs sömnstörningar och i den fjärde delen beskrivs sömn i samband med sjukdom. Den femte delen handlar om att främja sömn i utmanande sammanhang som till exempel i samband med vård på sjukhus.

Sömn vid hälsa och ohälsa vänder sig i första hand till sjuksköterskor i grundutbildning eller specialistutbildning, men kan även användas i utbildning av ytterligare vårdprofessioner, såsom läkare och psykologer eller andra som är intresserade av att fördjupa sina kunskaper inom sömnmedicin.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Sömn vid hälsa och ohälsa
  2. +
  3. Kroppen håller räkningen : hjärna, sinne och kropp vid läkning efter psykiskt trauma

De som köpt den här boken har ofta också köpt Kroppen håller räkningen : hjärna, sinne och kr... av Bessel Van Der Kolk (häftad).

Köp båda 2 för 738 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »