Språkporten Bas Elevpaket - Digitalt + Tryckt - Sva Grund (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
282
Utgivningsdatum
2021-11-23
Upplaga
2
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
14 x 241 x 187 mm
Vikt
695 g
SAB
Fc
ISBN
9789144143699
Språkporten Bas Elevpaket - Digitalt + Tryckt - Sva Grund (häftad)

Språkporten Bas Elevpaket - Digitalt + Tryckt - Sva Grund

(3 röster)
Häftad,  Svenska, 2021-11-23
541
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
Språkporten Bas finns nu i en efterlängtad andra upplaga! Grundstrukturen är densamma som tidigare, men mycket är nytt eller uppdaterat. Texterna har fått en tydligare genrekoppling och fler skrivuppgifter har tillkommit. Liksom tidigare kan Språkporten Bas användas till exempel i Sva Grund, Sva 1, bildningsförbundens kurser och av studenter vid svenska och utländska universitet.

Strukturerad språkträning
Bokens texter är tematiskt ordnade kring ämnen som intresserar och skapar debatt. De är även valda för att tydligt representera olika genrer. I anslutning till kapiteltexterna finns utförliga ordlistor och i en mängd övningar tränas, med utgångspunkt i texterna, det abstrakta ordförrådet, ordbildning, fraser och grammatik. I den nya upplagan har dessutom skrivuppgifterna fått en tydligare genrekoppling.

Fylligt digitalt läromedel för mer träning
I det digitala läromedlet finns hela boken inläst med textföljning. Här kan eleverna öva vidare på de moment som behandlas i boken. Via lärarmaterialet finns även omfattande möjligheter att fortsätta träna ordkunskap, hörförståelse, ordbildning och grammatik. Förutom bokens alla ord kan eleverna arbeta vidare i ett extra ordträningsprogram Öva främmande ord. Här tränas 840 vanligt förekommande främmande ord. Den digitala delen fungerar på dator, surfplatta och i mobiltelefon.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Språkporten Bas Elevpaket - Digitalt + Tryckt - Sva Grund
  2. +
  3. Nå målen, svenska som andraspråk delkurs 3 och 4

De som köpt den här boken har ofta också köpt Nå målen, svenska som andraspråk delkurs 3 och 4 av Maria Fohlin, Fredrik Harstad (kartonnage).

Köp båda 2 för 1060 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Monika Åström