Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
110
Utgivningsdatum
2021-06-03
Upplaga
2
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
6 x 207 x 151 mm
Vikt
210 g
SAB
Ep.04
ISBN
9789144143798
Teori i examensarbetet : en vägledning för lärarstudenter (häftad)

Teori i examensarbetet : en vägledning för lärarstudenter

Häftad,  Svenska, 2021-06-03
334
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Som studerande på lärarutbildningen möts man av en stor mängd teorier. Att orientera sig bland dessa kan vara svårt, och att använda sig av teori i sitt examensarbete kan vara ännu svårare.

Denna bok fokuserar på hur teorier kan användas inom ramen för ett självständigt arbete eller examensarbete på lärarutbildningen. Teorin är betydelsefull i ett examensarbete och boken hjälper lärarstudenten att se de möjligheter och utmaningar som finns i användningen av teori. I boken diskuteras också hur examens arbeten ska kunna bidra till ett stärkande av lärarprofessionen.

Till denna andra upplaga har boken omarbetats för att göra resonemangen mer lättillgängliga och mer direkt fokuserade på skrivandet av examensarbetet. Ett stort utrymme ägnas åt hur examensarbeten vanligtvis ser ut och hur de kan utvecklas vidare.

Även om boken fokuserar på examensarbeten på lärarutbildningen har dess resonemang relevans även för uppsatsarbeten som skrivs på andra nivåer samt för examens- och uppsatsarbeten som skrivs inom ramen för andra utbildningar.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Teori i examensarbetet : en vägledning för lärarstudenter
  2. +
  3. Att tänka uppsats : det vetenskapliga arbetets grundstruktur

De som köpt den här boken har ofta också köpt Att tänka uppsats : det vetenskapliga arbetets ... av Marcus Agnafors, Magnus Levinsson (häftad).

Köp båda 2 för 593 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Claes Nilholm