Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
181
Utgivningsdatum
2021-11-18
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Medarbetare
Furmark, Tomas (förf.) / Hedman-Lagerlöf, Erik (förf.) / Högström, Jens (förf.) / Lundin Kleberg, Johan (förf.) / Månsson, Kristoffer (förf.) / Nordh, Martina (förf.) / Serlachius, Eva (förf.) / Wurm, Matilda (förf.) / van Zalk, Nejra (förf.) / Mörtberg, Ewa (red.) / Tillfors, Maria (red.)
Illustratör/Fotograf
Lena Lyons
SAB
Vlaac,Dodf
ISBN
9789144144245
Social ångest från teori till behandling (häftad)

Social ångest från teori till behandling

Häftad Svenska, 2021-11-18
338
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Syftet med den här boken är att ge en bred, sammanhängande och aktuell bild av social ångest. Social ångest innebär för många ett stort lidande och är ett av de vanligaste psykiatriska syndromen. Det är också ett fält inom vilket kunskapsutvecklingen har expanderat kraftigt sedan 1980-talet. Den traditionella bilden av blyga och tillbakadragna personer med social ångest har till exempel utvidgats till att även omfatta de som kan vara impulsiva och utagerande.

Boken behandlar konceptualisering av social ångest och neurobiologiska och kognitiva faktorer, samt beskriver psykologisk behandling och läkemedelsbehandling av barn, tonåringar och vuxna. Kapitelförfattarna är verksamma forskare och kliniker specialiserade inom området.

Social ångest från teori till behandling vänder sig till psykologer, psykoterapeuter, lärare, läkare, studenter på grundläggande och avancerad nivå, samt till den intresserade allmänheten.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Social ångest från teori till behandling
  2. +
  3. Social ångest : att känna sig granskad och bortgjord

De som köpt den här boken har ofta också köpt Social ångest : att känna sig granskad och bort... av Anna Kåver (inbunden).

Köp båda 2 för 680 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »