Pyramid 3 - Digitalt + Tryckt - Matematik från grunden - Algebra (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
199
Utgivningsdatum
2023-05-25
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Medarbetare
Löwing, Madeleine (förf.)
Dimensioner
260 x 198 x 12 mm
Vikt
552 g
SAB
Ta
ISBN
9789144145303

Pyramid 3 - Digitalt + Tryckt - Matematik från grunden - Algebra

Häftad,  Svenska, 2023-05-25
273
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Bokserien Pyramid - Matematik från grunden, erbjuder en ny chans att lyckas med matematik, och ger verktyg för grundläggande och fördjupad förståelse.

Matematiska missförstånd från tidig inlärning kan orsaka svårigheter i många åldrar, och ytlig förståelse ger problem när matematiken bli mer komplex.
Pyramid - Matematik från grunden, innehåller förklarande texter för fördjupad förståelse och ett stort antal övningar. Filmer, digitala övningar och test ger ett bra komplement till teorin och övningarna i boken. Böckerna i serien behandlar matematik från grundskolan, men med ett tilltal som passar målgrupperna elever i högstadiet och på gymnasiet, studerande på Komvux och folkhögskola och pedagogisk personal i fortbildning. Böckerna passar som förberedelse för högskolestudier. Böckerna lämpar sig för dig som vill repetera, bli säkrare på grundläggande räkning och få fördjupad begreppsförståelse.

Pyramid 3. Matematik från grunden - Algebra
Den tredje boken handlar om matematiska uttryck som innehåller både siffror och bokstäver. Den förklarar hur matematiska formler, ekvationer, funktioner och grafer kan användas för att uttrycka samband och relationer. Boken presenterar också kvadratrötter och potenser och visar hur siffror och bokstäver kan användas för att beskriva mönster inom matematiken.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Pyramid 3 - Digitalt + Tryckt - Matematik från grunden - Algebra
  2. +
  3. Pyramid 1 - Digitalt + Tryckt - Matematik från grunden - De fyra räknesätten

De som köpt den här boken har ofta också köpt Pyramid 1 - Digitalt + Tryckt - Matematik från ... av Christian Bennet, Madeleine Löwing (häftad).

Köp båda 2 för 546 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna