Fler böcker inom
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
550
Utgivningsdatum
2021-03-19
Upplaga
3
Förlag
Studentlitteratur AB
ISBN
9789144149042
Marknadsföring - (häftad)

Marknadsföring -

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2021-03-19
663
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Kan levereras innan julafton!
Marknadsföring är ett område som har förändrats på ett genomgripande sätt under det senaste decenniet. Kräsna konsumenter översköljs dagligen med erbjudanden. Digitalisering, nya affärsmodeller och ett stort intresse för hållbarhet har ökat marknadsföringens betydelse.

En gedigen genomgång av etablerade teorier och modeller ger läsaren kunskap om marknadsföringens modeller och begrepp samt hur de kan tillämpas för att skapa attraktiva erbjudanden. Utmanande idéer och perspektiv introduceras genom aktuella exempel och case. Detta kopplas till fördjupningar i aktuell forskning om hållbarhet, platsmarknadsföring, employer branding och marknadskommunikation.

Marknadsföring tillämpas i allt fler sammanhang, bland andra offentlig verksamhet, civilsamhället, politiska partier och individer. Exempel från olika sammanhang visar hur marknadsföring skapar kundvärde och bidrar till lönsamhet. Inte bara framgångar speglas utan också motgångar och hur smart marknadsföring kan bidra till att vända en negativ utveckling.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Marknadsföring -
  2. +
  3. Management - Organisations- och ledarskapsanalys

De som köpt den här boken har ofta också köpt Management - Organisations- och ledarskapsanalys av Jesper Blomberg (häftad).

Köp båda 2 för 1072 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Marknadsföring -. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Informativ och omfattande
    Linn K, 12 november 2021

    Jag har fått ett bra intryck av boken. Den är omfattande och informativ på grundnivå, en bra bas för kunskaper inom marknadsföring.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Anders Parment