Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
352
Utgivningsdatum
2021-08-01
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Medarbetare
Mannila, Leena (förf.) / Luoma, Markus (förf.) / Heinonen, Martti (förf.)
SAB
Ta
ISBN
9789144150826

Bas Favorit matematik 7 Elevpaket - Digitalt + Tryckt

Häftad,  Svenska, 2021-08-01

Slutsåld

FAVORIT MATEMATIK 7-9
Favorit matematik 7-9 är ett heltäckande läromedel där eleverna får det stöd och den stimulans de behöver. Genom att introducera och befästa matematiken på ett grundligt och strukturerat sätt, i många små steg, får alla elever möjlighet att nå sin fulla potential.
På lektionens första uppslag finns genomgångar som följs av räkneexempel. På det andra uppslaget finns uppgifter för eleven att arbeta med. Uppgifterna är uppdelade i E/C-uppgifter i stigande svårighetsgrad och repetitionsuppgifter. Alla uppgifter är markerade med vilka förmågor som i huvudsak tränas.
Det är samma lektionsinnehåll i Favorit matematik som i Bas Favorit matematik. Skillnaden är att Bas Favorit matematik innehåller färre svåra uppgifter och framför allt finns det möjlighet att skriva direkt i boken. Du har samma lärarhandledning och kan gå igenom lektionens innehåll gemensamt med hela klassen oavsett vilken av böckerna eleverna har.
Favorit matematik 7-9 bygger på den beprövade, finska matematikserien Pii, och är bearbetad för svenska förhållanden.

BAS FAVORIT MATEMATIK
Bas Favorit matematik är en förbrukningsbok. När eleverna skriver direkt i boken är det enklare att fokusera på matematiken. Både elever och lärare i Finland är mycket nöjda med arbetssättet och de goda resultaten. Bas Favorit matematik består av två delar med två till tre kapitel i varje del. Det blir enklare för eleven att skriva i boken och det ger en härlig känsla när en del blir färdig.
Böckerna säljs i paket där båda delarna ingår.

DIGITALA RESURSER
I elevpaketet ingår ett digitalt läromedel som består av elevboken i digital form med alla texter inlästa. Här finns även filmade genomgångar och räkneexempel samt en stor mängd extra uppgifter på olika nivåer. Repetitionsuppgifterna finns som interaktiva övningar. Det finns även en programmeringseditor till JavaScript och en till Python.

FAVORIT MATEMATIK-SERIEN
Favorit matematik är ett basläromedel i matematik med en gedigen, välfungerande och tydlig struktur. Materialet kommer från Finland där det är uppskattat för strukturen och de goda resultaten hos eleverna. Det beprövade och framgångsrika läromedlet har granskats av både lärare och forskare som är verksamma i Sverige.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »