Kvalitet i alla led - (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
346
Utgivningsdatum
2021-03-17
Upplaga
3
Förlag
Studentlitteratur AB
SAB
Qbiab
ISBN
9789144151182
Kvalitet i alla led - (häftad)

Kvalitet i alla led -

Häftad Svenska, 2021-03-17
355
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Kan levereras innan julafton!
Den snabba digitala utvecklingen har skapat ett nytt affärslandskap med stora möjligheter och utmaningar för både kunder och organisationer inklusive deras leverantörer. Områdena kvalitet, miljö och arbetsmiljö integreras samtidigt alltmer med ett hållbart samhälle som mål och ekonomiskt starka länder som Kina och Indien satsar stort på kvalitetsutveckling. Det är därför viktigare än någonsin med ett nytt förhållningssätt till kvalitetsutveckling där varor, tjänster och upplevelser bakas ihop till erbjudanden som ska uppfylla och helst överträffa, kundernas behov och förväntningar.

Boken behandlar hela kedjan från identifiering av kundbehov och utveckling av produkter till mätning av kundnöjdhet och återkoppling för att skapa förutsättningar till förbättring och förnyelse. Framställningen bygger på forskning, tillämpning och praktiska exempel och är skriven på ett lättillgängligt språk.

Nya begrepp, arbetssätt och verktyg förklaras med utgångspunkt från författarnas systembegrepp Offensiv Kvalitetsutveckling.

Genom sin helhetssyn på kvalitetsområdet har boken under sina trettio år varit uppskattad av både studenter vid universitet och högskolor och praktiskt yrkesverksamma. Denna starkt omarbetade upplaga illustrerar aktuell forskning och nya tillämpningar och ger exempel från privat och offentlig sektor.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Kvalitet i alla led -
  2. +
  3. The Toyota Way - 14 ledningsprinciper för Lean i världsklass

De som köpt den här boken har ofta också köpt The Toyota Way - 14 ledningsprinciper för Lean ... av Jeffrey K Liker (inbunden).

Köp båda 2 för 817 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna