Fler böcker inom
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
136
Utgivningsdatum
2021-06-01
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
SAB
Eab.01
ISBN
9789144152035
Förskollärarens pedagogiska ledarskap (häftad)

Förskollärarens pedagogiska ledarskap

Häftad, Svenska, 2021-06-01
311
  • Fåtal ex i lager. Skickas inom 1-2 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
En legitimerad förskollärare är "spindeln i nätet" i förskolan och ansvarar för att undervisningen och verksamheten bedrivs enligt läroplanen. Därför behöver förskolläraren bra relationer och välfungerande kommunikation både med sina kollegor i arbetslaget och rektor. På så sätt har förskollärarens uppdrag mycket gemensamt med mellanchefens, men här handlar det om att leda utan att vara chef.

Språkmedvetet pedagogiskt ledarskap, liksom begrepp i läroplanen som kultur och kulturarv är några saker som tas upp. Förskollärarens kommunikativa och interkulturella kompetens diskuteras även - mot en fond av relevanta kunskaper och belysande exempel.

Förskollärarens pedagogiska ledarskap vänder sig både till studenter på förskollärarprogrammet och till redan yrkesverksamma förskollärare. För att kunna ge förskolläraren stöd i sitt pedagogiska ledarskap har även rektorer i förskolan nytta av boken.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Förskollärarens pedagogiska ledarskap
  2. +
  3. Omsorg i en förskola på vetenskaplig grund

De som köpt den här boken har ofta också köpt Omsorg i en förskola på vetenskaplig grund av Bim Riddersporre, Barbro Bruce, Charlotte Pegetti, Annika Åkerblom, Eva Johansson (inbunden).

Köp båda 2 för 719 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna