Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
268
Utgivningsdatum
2021-08-05
Upplaga
2
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
13 x 231 x 166 mm
Vikt
590 g
SAB
Fc.06,Fct
ISBN
9789144152080
Muntlig interaktion : i akademiska sammanhang (häftad)

Muntlig interaktion : i akademiska sammanhang

(1 röst)
Häftad,  Svenska, 2021-08-05
369
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Muntlig interaktion : i akademiska sammanhang Kan levereras innan julafton
Att börja studera på universitet och högskola innebär att man ställs inför en rad språkliga utmaningar - inte minst gäller detta för den som har svenska som andraspråk. Vilka språkliga redskap krävs för att kunna interagera muntligt vid seminarier, grupparbeten, föreläsningar och möten? Hur förbereder och presenterar man ett muntligt anförande? Och vad ställs det för krav på kommunikationen vid muntlig respons, handledning och opponering?

Boken innehåller både beskrivande textavsnitt och praktiska övningar som ger dig beredskap för muntlig interaktion i akademiska sammanhang. Genom en mängd språkstimulerande övningar på avancerad nivå ges du möjlighet att utveckla språket och får samtidigt värdefulla insikter i samtalsmönster, språklig variation och kommunikativ kompetens. På så vis får du strategier för att bli framgångsrik i studierna och komma till din rätt i muntligt, akademiskt språk - en säkerhet du kan ta med dig vidare ut i arbetslivet. I denna andra upplaga av boken har uppdateringar gjorts.

Muntlig interaktion i akademiska sammanhang vänder sig främst till dig som har svenska som andraspråk. Boken passar lika väl för kurser vid universitet och högskola som för avancerade kurser i svenska som andraspråk på gymnasium och inom vuxenutbildning. Den kan också användas vid självstudier motsvarande nivå C1 och C2 på den europeiska språkskalan CEFR.

Muntlig interaktion i akademiska sammanhang kan med fördel kompletteras med boken Akademiskt läsande och skrivande.

Andra upplagan
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Muntlig interaktion : i akademiska sammanhang
  2. +
  3. Akademiskt läsande och skrivande

De som köpt den här boken har ofta också köpt Akademiskt läsande och skrivande av Vendela Blomström, Jeanna Wennerberg (häftad).

Köp båda 2 för 756 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna