Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
287
Utgivningsdatum
2021-10-26
Upplaga
2
Förlag
Studentlitteratur AB
Medarbetare
Sjöstrand, Monica (förf.) / Snyder, Kristen (förf.) / Sträng, Roger (förf.) / Wede, Christer (förf.) / Auno, Ulrika (red.) / Berg, Gunnar (red.) / Sundh, Frank (red.)
Dimensioner
13 x 208 x 152 mm
Vikt
435 g
SAB
Emk
ISBN
9789144152097

Metodhandbok för rektorer

Häftad,  Svenska, 2021-10-26
436
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Rektorskap handlar i stor utsträckning om att genomföra utvecklingsprocesser till barns och elevers bästa. En förutsättning för att kunna axla denna roll är att rektorer och andra skolutvecklare förfogar över och använder sig av relevanta metodiska verktyg.

I Metodhandbok för rektorer behandlas ett flertal metoder för utvecklingsarbete. De vilar på olika teoretiska perspektiv och kan med fördel användas i skolors och förskolors systematiska kvalitetsarbete. Metoderna sätter fokus på interna organisationskulturer samt externa verksamhetsuppdrag. Bokens innehåll är bearbetat och uppdaterat, dessutom har två nya kapitel tillförts.

Metodhandboken riktar sig till verksamma rektorer och övriga med utvecklingsansvar på såväl skol- som huvudmannanivå. Boken är också anpassad för att kunna användas inom det statligt reglerade Rektorsprogrammet.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Metodhandbok för rektorer
  2. +
  3. Praktisk vetenskapsteori för lärare

De som köpt den här boken har ofta också köpt Praktisk vetenskapsteori för lärare av Åke Grönlund, Anna-Lena Kempe, Matilda Wiklund (häftad).

Köp båda 2 för 792 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »