Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2024-03-18
Upplaga
7
Förlag
Studentlitteratur AB
Medarbetare
Tagesson, Torbjörn (förf.) / Öhman, Peter (förf.) / Öhman, Peter (förf.) / Öhman, Peter (förf.) / Grönlund, Anders (förf.) / Grönlund, Anders (förf.) / Grönlund, Anders (förf.)
Dimensioner
41 x 267 x 189 mm
Vikt
1920 g
SAB
Qbc
ISBN
9789144153360

Principbaserad redovisning (paket - grundbok och övningsbok)

Kartonnage,  Svenska, 2024-03-18
1107
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Principbaserad redovisning är komplett och grundläggande kurslitteratur i redovisning som baseras på nationell och internationell normgivning. Det innehåller lärobok och övningsbok samt webbplats. Författarnas konsekventa tillämpning av erfarenhetsbaserad pedagogik ger förståelse för redovisning i sitt sammanhang.

Läsaren får följa ett fiktivt, men verklighetstroget, företag och se hur dess verksamhet återspeglas i redovisningen. I läroboken återges ett antal affärshändelser i episodform, samt förklaringar av de principer, teorier och begrepp som omfattas av episoden. Episoderna visar företagets bokföring och utgör grunden för ett bokslut, en årsredovisning och en räkenskapsanalys.

Övningsboken följer lärobokens struktur och innehåller övningar med successivt ökande svårighetsgrad. Till övningsuppgifterna finns svar med fullständiga lösningsförslag. Webbplatsen erbjuder olika former av interaktiva uppgifter.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Principbaserad redovisning (paket - grundbok och övningsbok)
  2. +
  3. Makroekonomi : teori, politik och institutioner

De som köpt den här boken har ofta också köpt Makroekonomi : teori, politik och institutioner av Klas Fregert, Lars Jonung (inbunden).

Köp båda 2 för 1730 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »