Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
184
Utgivningsdatum
2022-04-04
Upplaga
4
Förlag
Studentlitteratur AB
Översättare
Johanna Holmberg
SAB
Qbaab
ISBN
9789144154268
Att skapa effektiva team : en handledning för ledning och medlemmar (häftad)

Att skapa effektiva team : en handledning för ledning och medlemmar

Häftad, Svenska, 2022-04-04
519
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Hur skapar man effektiva och högpresterande team? Hur får man medlemmarna i en grupp att trivas och samarbeta? Hur ska en ledare hantera gruppen under olika utvecklingsstadier och när det uppstår konflikter? Hur påverkas grupper av att medlemmarna kommer från skilda kulturer med olika uppfattningar om ledarskap och medlemskap?

Detta är bara några av de många frågor som Susan A. Wheelan, och denna gång även Maria Åkerlund och Christian Jacobsson, diskuterar i den fjärde utgåvan av Att skapa effektiva team. Boken är en praktisk handledning för hur man bygger upp team steg för steg och hur man lyckas bevara deras topprestationer.

Att skapa effektiva team är en storsäljare i många länder och vänder sig till både ledare och medlemmar, konsulter, psykologer och utbildare på olika kursprogram. Den lämpar sig även väl för studenter som läser organisations teori och management.

I denna reviderade upplaga beskrivs personlighetens och ledarskapets betydelse för teamarbete, nya forskningsrön om olika interventioners effektivitet samt aktuella samhälleliga och organisatoriska förändringars påverkan på teams förutsättningar att fungera effektivt. Kapitlet om forskning om den integrerade modellen för grupputveckling är också uppdaterat.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Att skapa effektiva team : en handledning för ledning och medlemmar
  2. +
  3. Fem felfunktioner i en grupp : och hur man skapar en fungerande arbetsgemenskap

De som köpt den här boken har ofta också köpt Fem felfunktioner i en grupp : och hur man skap... av Patrick M Lencioni (kartonnage).

Köp båda 2 för 762 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna