Fler böcker inom
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
304
Utgivningsdatum
2022-03-08
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
ISBN
9789144154589
Mot samma mål - Skolbibliotek i undervisningen (häftad)

Mot samma mål - Skolbibliotek i undervisningen

Häftad Svenska, 2022-03-08
353
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Det finns en stark koppling mellan skolbibliotekariers och lärares kvalitativa samarbete och elevers lärande. Välutrustade skolbibliotek med kvalificerad personal där lärare, skolbibliotekarie och skolledning samarbetar leder till informationskompetenta elever och goda och motiverade läsare.

För att få till ett framgångsrikt samarbete mellan skolbibliotekarie, lärare och ledning krävs ett strukturerat och genomtänkt arbete, där man tillsammans planerar, följer upp, utvärderar och utvecklar utbildningen. I boken går författarna in på hur grundskolan, med fokus på F-6, kan skapa en ändamålsenlig och hållbar skolbiblioteksverksamhet. De öppnar dörren till sin egen praktik och berättar om sina samarbeten med utgångspunkt i läroplan, forskning och beprövad erfarenhet.

Boken vänder sig till skolbibliotekarier, lärare, personal i förskole klass och fritidshem, rektorer, skolbiblioteksutvecklare samt biblio tekarie- och lärarstudenter.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Mot samma mål - Skolbibliotek i undervisningen
  2. +
  3. Beprövad erfarenhet i skolan : att lita på ett undflyende begrepp

De som köpt den här boken har ofta också köpt Beprövad erfarenhet i skolan : att lita på ett ... av Anette Jahnke (häftad).

Köp båda 2 för 632 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna