Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
168
Utgivningsdatum
2021-07-26
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
12 x 201 x 147 mm
Vikt
325 g
SAB
Puc
ISBN
9789144154862

Nätverksteknikens grundstenar

Häftad,  Svenska, 2021-07-26
418
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Hur fungerar internet? Nätverksteknikens grundstenar är en komplett teoretisk grundkurs inom nätverksteknologi och kräver inga förkunskaper. Boken bygger på en väl beprövad pedagogik som fångar upp alla elever och studenter - stark som svag, erfaren som nybörjare.
Nätverksteknikens grundstenar är till största del teoretisk men behandlar enbart den kunskap man har praktisk nytta av som ingenjör eller tekniker inom branschen. Boken fungerar givetvis även utmärkt att läsa fristående ifall man bara är nyfiken och vill lära sig mer om hur internet fungerar.
Ett axplock av den teori som boken behandlar är protokoll och teknologier såsom OSI-modellen, LAN/Ethernet, IP-routing/subnetting, TCP/UDP, QoS, E-post, DNS och WWW men även nätverksdesign och nätverkssäkerhet. Boken avslutas med ett kapitel om hur man rent praktiskt konfigurerar en Ciscorouter.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Nätverksteknikens grundstenar
  2. +
  3. AI för nybörjare : Allt du behöver för att komma i gång med artificiell intelligens

De som köpt den här boken har ofta också köpt AI för nybörjare : Allt du behöver för att komm... av Johan Falk (häftad).

Köp båda 2 för 537 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Ulf Jonas Björk

  • Det blågula stjärnbaneret : Usa:s närvaro och inflytande i Sverige

    Erik Åsard, Dag Blanck, Ulf Jonas Björk, Wilhelm Agrell

    USA är landet vi svenskar älskar att älska och hata. Så har det varit i över två sekler. Vi svenskar har, av historiska och andra skäl, en mycket nära relation till USA, ett förhållande som i intensitet bara kan jämföras med det vi har till våra n...