Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
236
Utgivningsdatum
2022-04-27
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Illustratör/Fotograf
Jeanette Engqvist, Jonny Hallberg, Jonny Hallberg
Dimensioner
13 x 215 x 159 mm
Vikt
505 g
SAB
Vej
ISBN
9789144155289

Leverns funktioner : ett metabolt, biologiskt och kliniskt perspektiv

Häftad,  Svenska, 2022-04-27
406
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Varför blir huden och ögonvitorna gulfärgade när levern blir svårt sjuk? Vad är en skrumplever? Vad händer i övrigt när levern sviktar? Hur påverkas levern av vår kost och våra levnadsvanor?

Svaren på frågan vad levern egentligen gör är många. Leverns funktioner ger en överblick och struktur åt dessa svar och placerar dem i ett kliniskt sammanhang. De kliniska inslagen syftar till att tydliggöra hur viktig kunskap om leverns funktioner är i många metabola och kliniska sammanhang. I boken balanseras introduktion och överblick med lite mer ingående behandling av områden som är viktiga men ofta förbisedda.

Boken riktar sig till läkare och andra intresserade inom sjukvårdens olika specialiteter, och till studenter på grund- och avancerad nivå i medicin-, biomedicin- och vårdutbildningar. Boken kan också vara intressant för personer verksamma inom biologi-, nutritions- eller friskvårdsundervisning, och som är nyfikna på ämnet.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Leverns funktioner : ett metabolt, biologiskt och kliniskt perspektiv
  2. +
  3. Omvårdnad & äldre

De som köpt den här boken har ofta också köpt Omvårdnad & äldre av Kerstin Blomqvist, Anna-Karin Edberg, Marie Ernsth Bravell, Helle Wijk, Pia Andersson (häftad).

Köp båda 2 för 1161 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna