Kalkylering för produkter och investeringar : övningsbok (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
198
Utgivningsdatum
2022-01-12
Upplaga
5
Förlag
Studentlitteratur AB
Medarbetare
Karén, Mats (förf.) / Ljunggren, Sten (förf.) / Ljunggren, Sten (förf.) / Ljunggren, Sten (förf.) / Öström, Bengt (förf.) / Öström, Bengt (förf.) / Öström, Bengt (förf.)
SAB
Qbcc
ISBN
9789144155425
Kalkylering för produkter och investeringar : övningsbok (häftad)

Kalkylering för produkter och investeringar : övningsbok

Häftad, Svenska, 2022-01-12
409

Just nu 12% rabatt på allt! Använd kod JUNI6

Gäller alla köp över 299 kr, t.o.m. 7 juni. Villkor

  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Denna övningsbok syftar i första hand till att komplettera läroboken med samma titel, men den kan även användas fristående. Bokens övningar ger både en lättförståelig introduktion av ämnesområdet, och möjligheter till fördjupning av olika delavsnitt. Övningarna är därför av varierande svårighetsgrad och omfattning.

I övningarna behandlas produktkalkyler, kalkyler för prissättningsbeslut, resultatanalyser, investeringsbedömning samt internredovisning av produktkalkyler.

I denna upplaga är övningar uppdelade i två delar. Den första delen har en tydlig struktur kopplad till läroboken med samma titel, medan den andra delen visar alternativa sätt att lösa uppgifter liknande de i del ett men breddar dessutom innehållet med övningar som angränsar till vad läroboken tar upp. De senare övningarna lämpar sig också för lektionsgenomgångar eller som seminarieunderlag.

Övningsboken vänder sig i första hand till studerande på kurser i kalkylering vid högskolor och universitet men kan med fördel även användas i företagsintern utbildning.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Kalkylering för produkter och investeringar : övningsbok
  2. +
  3. Kalkylering för produkter och investeringar

De som köpt den här boken har ofta också köpt Kalkylering för produkter och investeringar av Ulf Olsson, Sten Ljunggren, Rune Lönnqvist, Daniel Brännström, Mats Karén (häftad).

Köp båda 2 för 842 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna