Byggledning : projektering (paket)
Format
Övrigt
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2021-12-13
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
SAB
Ppba
ISBN
9789144155685
Byggledning : projektering (paket)

Byggledning : projektering (paket)

Övrigt Svenska, 2021-12-13
801
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Byggprojekt är ofta komplicerade, med många viljor inblandade och dessutom lagar, förordningar och branschpraxis att ta hänsyn till. Hur ska man kunna uppfylla ekonomiska och tidsmässiga mål och samtidigt mål för kvalitet, miljö och arbetsmiljö? Den här boken ger dig kunskap och vägledning - men jobbet görs där ute, i verkligheten.
Framgångsrik förvaltning av fastigheter ställer krav på mycket skiftande kunskaper hos inte bara fastighetsägare och förvaltare utan även hos de aktörer som anlitas för projektering, produktion och fastighetstjänster. Den här boken ger dig grundläggande kunskap om överlåtelseprocesser, tekniska och ekonomiska förvaltningsprocesser, fastighetsutveckling, och upplåtelseprocesser. Men jobbet görs där ute, i verkligheten!
Byggledning - projektering är första boken i en serie läroböcker och övningsböcker i ämnet byggledning. Tillsammans med Byggledning - produktion och Byggledning - förvaltning täcker den in de kunskaper och färdigheter som behövs för att kunna leda byggprocessen på ett effektivt sätt mot beställarens mål. Böckerna riktar sig till dig som ska verka i bygg- och fastighetssektorn och till dig som redan är verksam i byggprocessen och behöver fräscha upp dina kunskaper

I paketet ingår en webbplats, som du får tillgång till via koden i läroboken.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Byggledning : projektering (paket)
  2. +
  3. Byggledning : produktion (paket)

De som köpt den här boken har ofta också köpt Byggledning : produktion (paket) av Bengt Hansson, Radhlinah Aulin, Anne Landin, Stefan Olander, Mats Persson (Övrigt).

Köp båda 2 för 1602 kr

Kundrecensioner