Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
136
Utgivningsdatum
2022-02-11
Upplaga
4
Förlag
Studentlitteratur AB
Illustratör/Fotograf
Ingrid Fröhlich
SAB
Fe
ISBN
9789144156989
Magic! 6 Elevpaket - Digitalt + Tryckt - (häftad)

Magic! 6 Elevpaket - Digitalt + Tryckt -

Häftad Svenska, 2022-02-11
376
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Kan levereras innan julafton!
Ny upplaga helt i färg!
Med Magic! 4-6 kan hela klassen följas åt eftersom det ingår lättlästa versioner av alla texter. Eleverna får möta vardagen hos kompisarna Gopal, Kylie, Harry och Kate och får uppleva den engelsktalande världen tillsammans.

I Magic! 6 Elevpaket ingår:
* Tryckt Textbook i färg
* Tryckt Workbook i färg
* Tryckt Word Trainer i färg
* Digitalt läromedel med digital version av Textbook, en förenklad Support Textbook, allt ljud, och en mängd digitala övningar.

Digitalt läromedel
I elevens digitala läromedel finns en digital Textbook med samma utseende som den tryckta boken vilket skapar trygghet och underlättar exempelvis vid träning hemma. Texterna är inlästa med autentiska röster och olika dialekter som tar eleverna runt den engelsktalande världen. Det finns också en Support Textbook med lättlästa versioner av texterna som eleven kan växla till när som helst. Elevens digitala läromedel erbjuder flera olika självrättande övningar för mängdträning och utmaning. Eleverna får också träna muntlig och skriftlig produktion och det ingår ett digitalt facit till Workbook för stöd och vägledning.

Textbook
Textbook innehåller flera spännande ämnesområden och här varvas dialoger med texter i olika genrer. Texterna hör ihop med fyra ungdomar från olika länder i den engelsktalande världen och handlar om deras vardag, intressen, familjer, vänner, platser och upplevelser. Text- och hörutdrag från nivåanpassade romaner återkommer genom boken och lockar till läsning av längre texter. Längst bak i Textbook finns resurssidor med grundläggande grammatik, dialoger, fraser, bildordlistor, textmodeller och instruktioner - mycket användbart för det egna arbetet.

Workbook
Workbook är nu helt i färg och innehåller många varierade övningar för reception, produktion och interaktion - allt tydligt samlat. Med Workbook får varje elev möjlighet att i lugn och ro befästa det engelska språket och gruppen får strukturerade tillfällen för kommunikation och utbyte. Förutom övningar som förbereder och bearbetar textläsningen och som tränar ord och grammatik finns också hörförståelse, diskussionsfrågor, skrivuppgifter och övningar som utvecklar elevens digitala kompetens.

Word Trainer
Word Trainer är ett verktyg för ordinlärning och utvärdering. Eleverna utvecklar sitt engelska ordförråd genom att skriva för hand och sedan vika sidorna för att jämföra med förslag på rätt svar. Här planerar, loggar och utvärderar också eleven sitt arbete. Kopplingen till det centrala innehållet presenteras tydligt och eleven ser vilka kompetenser och förmågor som tränas - ett utmärkt underlag för utvecklingssamtal och målsättning.

* Det går bra att kombinera upplaga 3 och 4 av Magic! 6 .
* Upplaga 1 och 2 går inte att kombinera med upplaga 3-4.
* Upplaga 1 och 2 av Magic! 6 Elevpaket har utgått...
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Magic! 6 Elevpaket - Digitalt + Tryckt -
  2. +
  3. Magic! 4 Elevpaket Digitalt +Tryckt

De som köpt den här boken har ofta också köpt Magic! 4 Elevpaket Digitalt +Tryckt av Eva Hedencrona, Karin Smed-Gerdin, Peter Watcyn-Jones (häftad).

Köp båda 2 för 752 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna