Utveckla förskolan tillsammans - --att värdesätta de små stegen (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
228
Utgivningsdatum
2024-02-19
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Medarbetare
Brnjak, Alma (förf.) / Gustavsson, Therese (förf.) / Landby, Maria (förf.) / Larsson, Birgitta (förf.) / Lysmo, Helen (förf.) / Nyholm, Louise (förf.) / Otterhag, Annika (förf.) / Qadan Rababah, Hanan (förf.) / Rue, Matilda (förf.) / Sköldbäck, Susanne (förf.) / Sparrholm Falk, Marie (förf.) / Kenne
Dimensioner
224 x 154 x 12 mm
Vikt
338 g
ISBN
9789144159041

Utveckla förskolan tillsammans - --att värdesätta de små stegen

Häftad,  Svenska, 2024-02-19
363
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
I den här boken möter du röster om arbetet med att stärka alla barns rätt till en meningsfull förskola i Rosengård. I detta område i Malmö pågick 2016-2020 en gemensam utvecklingsprocess, i vilken gemenskap, kreativitet, relationer, pedagogik och tillsammanshet var bärande krafter.

Tillsammans berättar vi om det som varit avgörande för våra processer - om det relationella, att se varje människa, allas delaktighet, att vi angår varandra, mod, transparens, prestigelöshet, förundran, krea tivitet, förtroende, språklig het och omtänksamhet. Om det som behöver hända i "kulisserna", för att ett mer meningsfullt och kreativt innehåll för barn, pedagoger och familjer ska bli möjligt i förskolan. Med boken vill vi sprida den hoppfullhet vi under processens gång var en del av tillsammans med kollegor, barn och vårdnadshavare.

Utveckla förskolan tillsammans - att värdesätta de små stegen vänder sig till alla som ansvarar för och deltar i pedagogiskt utvecklings arbete i förskolan. Från förskolläraren med ansvar för projekterande undervisning till rektor och ledningsgrupp med ansvar för förskoleenhetens utvecklingsarbete och för utvecklingspedagogers samarbete för utvecklandet av kreativitet, språklighet och gemenskap i ett helt utvecklingsområde.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Utveckla förskolan tillsammans - --att värdesätta de små stegen
  2. +
  3. Depphjärnan : varför mår vi så dåligt när vi har det så bra?

De som köpt den här boken har ofta också köpt Depphjärnan : varför mår vi så dåligt när vi ha... av Anders Hansen (pocket).

Köp båda 2 för 452 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna