Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
332
Utgivningsdatum
2022-08-04
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Medarbetare
Davaine, Tristan (förf.)
SAB
Qbab
ISBN
9789144159874
Optimera intern styrning och kontroll (häftad)

Optimera intern styrning och kontroll

Häftad Svenska, 2022-08-04
377
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
För att skapa en hållbar verksamhet krävs effektiv intern styrning och kontroll som bidrar till att risker hanteras och mål kan nås. Men hur ska man som ledare balansera risktagande och kostnad för kontroll, och vad bör man tänka på för att optimera den interna kontrollen i sin organisation?

Kraven på intern styrning och kontroll ökar ständigt. Men ofta hör man om organisationer präglade antingen av formalisering, stelbenthet och ängslighet, eller omedvetet risktagande med incidenter som följd. Men rätt utformad är intern kontroll ekonomisk, dynamisk och värdeskapande. Rätt utformad är den en integrerad del av styrmixen i företag och organisationer.

I denna bok redogör författarna för vilka pusselbitar som är viktiga för att optimera intern styrning och kontroll i företag och organisationer. Boken passar studenter på högskolenivå, ledare av organisationer samt specialister inom compliance, riskhantering, revision, governance samt intern styrning och kontroll.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Optimera intern styrning och kontroll
  2. +
  3. Kommunicera och agera för förändring - Internrevisionens roll i organisationens förändringsarbete

De som köpt den här boken har ofta också köpt Kommunicera och agera för förändring - Internre... av Olof Arwinge (häftad).

Köp båda 2 för 773 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna