Format
Hybridprodukt
Digital licens
Aktiveras inom 20 månader, därefter giltig i 36 månader
Språk
Svenska
Antal sidor
178
Utgivningsdatum
2023-06-02
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
297 x 210 x 9 mm
Vikt
623 g
SAB
Fc
ISBN
9789144160146

Svenska 1, 2 och 3 Lärarpaket - Tryckt bok + Digital lärarlicens 36 mån

Hybridprodukt,  Svenska, 2023-06-02
1616
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Allt-i-ett! Svenska 1, 2 och 3 - en komplett handbok tar på ett kärnfullt och engagerande sätt upp samtliga delar av det centrala innehållet i kurserna Svenska 1, 2 och 3. Genom det behändiga allt-i-ett-formatet tydliggörs ämnets progression samtidigt som eleverna enkelt kan gå tillbaka och repetera. Handboken består av en tryckt bok i kombination med ett digitalt läromedel. Det fylliga digitala materialet fördjupar och kompletterar momenten i den tryckta boken. Här finns även en stor samling självrättande ord- och språkövningar.

Lärarpaket
Lärarhandledning
I den tryckta lärarhandledningen hittar du det du behöver för att utnyttja läromedlets fulla potential. Här finns en utförlig genomgång av läromedlets delar och tydliga översikter som hjälper dig att navigera i det tryckta och digitala materialet. I det teoretiska kapitlet beskrivs vilka didaktiska grundpelare handboken står på. Därefter följer ett inspirerande kapitel med konkreta idéer och exempel på hur du kan arbeta med olika moment i ämnet svenska. I lärarhandledningen finns vidare ett utförligt och detaljerat planeringsförslag som berättar hur du terminsvis kan lägga upp din undervisning i ämnet Svenska - från kurs 1 till kurs 3. I kapitlet Förslag på bedömningsuppgifter hittar du de uppgifter i läromedlet som kan användas för bedömning Lärarhandledningen avslutas med kapitlet Extramaterial som är fullmatat med extra uppgifter som du kan använda för att arbeta vidare med de olika momenten i läromedlet. Här finns alltifrån kortskrivningsuppgifter, skrivinspiration och skrivmallar till ordövningar, flashcards och rollkort för diskussionsträning.

Digitala resurser
I lärarpaketet digitala resurser får du tillgång till elevboken och lärarhandledningen i e-boksformat. Här finns även nedladdningsbart kopieringsmaterial.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Svenska 1, 2 och 3 Lärarpaket - Tryckt bok + Digital lärarlicens 36 mån
  2. +
  3. Kontext svenska som andraspråk 1 Lärarpaket Tryckt + Digitalt

De som köpt den här boken har ofta också köpt Kontext svenska som andraspråk 1 Lärarpaket Try... av Karin Smed-Gerdin, Eva Hedencrona (häftad).

Köp båda 2 för 3715 kr

Kundrecensioner

Fler böcker av författarna