Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
167
Utgivningsdatum
2022-09-30
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
21 x 197 x 151 mm
Vikt
290 g
SAB
Vna
ISBN
9789144160764

Chefshälsa : för fysiskt aktiva arbetsplatser

Häftad,  Svenska, 2022-09-30
349
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Varje år gör svenska arbetsgivare stora investeringar i sina med arbetares hälsa i form av friskvårdsbidrag. Trots detta har hälsofarligt låg kondition nästintill fördubblats under de senaste 30 åren. Detta bidrar till sänkt arbetsförmåga och ökad ohälsa.

Satsningar på träning genom friskvårdsbidrag kan i många fall gynna de anställda som redan motionerar men riskerar att missa de som inte rör på sig och behöver stöd för att komma igång. Nu är det dags för svenska arbetsgivare att lyfta träning och hälsa till en högre nivå och erbjuda mer än bara friskvårdsbidrag, hälsokontroller och hälsoföreläsningar.

Bokens syfte är att motivera dig som är chef till att driva hälso frågan på ett mer strukturerat sätt för att generera effektiva och hållbara förbättringar för hela verksamheten. Baserat på kunskap från vetenskapliga studier och egna erfarenheter ger författarna förslag och verktyg för hur det går att arbeta för en aktiv träningsmodell på jobbet. Chefshälsa riktar sig till yrkesverksamma chefer och HR-specialister samt till studenter vid universitetsutbildningar där personalfrågor är angelägna.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Chefshälsa : för fysiskt aktiva arbetsplatser
  2. +
  3. Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen till ett gladare liv, bättre relationer och oslagbara team

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen t... av Gunnel Ryner (häftad).

Köp båda 2 för 598 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna