Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
191
Utgivningsdatum
2023-05-29
Upplaga
2
Förlag
Studentlitteratur AB
Medarbetare
Hälleberg-Nyman, Maria (förf.) / Månsson, Sandra (förf.) / Silén, Marit (förf.) / Wengström, Yvonne (förf.) / Wijk, Helle (förf.) / Hommel, Ami (red.) / Andersson, Åsa (red.)
Dimensioner
24 x 206 x 157 mm
Vikt
295 g
SAB
Vpg
ISBN
9789144162164
Kvalitetsutveckling inom omvårdnad - Sjuksköterskans professionella ansvar (häftad)

Kvalitetsutveckling inom omvårdnad - Sjuksköterskans professionella ansvar

Häftad,  Svenska, 2023-05-29
305
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Kvalitetsutveckling inom omvårdnad - Sjuksköterskans professionella ansvar Kan levereras innan julafton
Att vara sjuksköterska innebär att tillhöra en profession, vilket är något unikt som endast ett fåtal yrkesgrupper gör. Med professionen följer ansvaret att upprätthålla professionens nivå när det gäller yrkeskunnande och kompetens. Det innebär att sjuksköterskan på eget initiativ håller sig uppdaterad om ny forskning inom sitt område och följer lagar och föreskrifter. Sjuksköterskan ska även tillsammans med medarbetare arbeta för kvalitetsutveckling inom omvårdnad.

Svensk sjuksköterskeförening har i arbetet med kvalitetsutveckling inom omvårdnad som mål att sjuksköterskor ska bidra till att vård, omvårdnad och omsorg ska vara trygg, säker och hålla hög kvalitet. Under år 2016 tog föreningen fram en strategi för kvalitetsutveckling inom omvårdnad.

Denna bok är en utveckling av strategin med olika kliniska exempel för att stödja sjuksköterskestudenter och grundutbildade sjuksköterskor såväl som specialistutbildade sjuksköterskor i arbetet med att kvalitetsutveckla omvårdnaden.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Kvalitetsutveckling inom omvårdnad - Sjuksköterskans professionella ansvar
  2. +
  3. Tankar efter en pandemi : och lärdomarna inför nästa

De som köpt den här boken har ofta också köpt Tankar efter en pandemi : och lärdomarna inför ... av Anders Tegnell, Fanny Härgestam (inbunden).

Köp båda 2 för 524 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »