Fler böcker inom
Format
Hybridprodukt
Digital licens
Aktiveras inom 20 månader, därefter giltig i 36 månader
Språk
Svenska
Antal sidor
424
Utgivningsdatum
2023-06-14
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
16 x 236 x 229 mm
Vikt
1145 g
SAB
Fct
ISBN
9789144166803

Språket - grunden till din framtid Elevpaket - Tryckt + Digitalt 36 mån

(3 röster)
Hybridprodukt,  Svenska, 2023-06-14
647
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Genom språket har vi möjlighet att påverka, göra vår stämma hörd och få våra ord lästa. Det som kännetecknar läromedlet Språket - grunden till din framtid är den genomgående ambitionen att rusta eleverna med en språklig säkerhet och medvetenhet. Med god träning kan språket öppna dörrar till nya domäner och bli en väg in i framtiden.

Elevpaket
Språket - grunden till din framtid är uppbyggd utifrån olika genrer och baserad på cirkelmodellen. För varje genre finns en exempeltext och fyra arbetstexter i ökande svårighetsgrad. Till alla texter, oavsett genre, finns läsförståelse- och diskussionsfrågor samt olika slags uppgifter, väl förankrade i kursplanen. I varje kapitel behandlas även olika grammatiska moment. Grammatiken är kopplad till kapitlets genre och tanken är att eleverna ska få direkt användning av sina grammatiska kunskaper när de skriver i respektive genre. Strukturen i elevboken underlättar individanpassning av undervisningen i såväl heterogena grupper som grupper med kontinuerligt intag.

Målgrupp
Materialet riktar sig till elever som läser svenska och svenska som andraspråk både på grundläggande vuxenutbildning delkurs 1-4 och på högstadiet årskurs 7-9. Det går också utmärkt att använda i t.ex. blandade klasser för grundläggande svenska/ svenska som andraspråk.

Digitalt läromedel
I det digitala läromedlet finns hela elevboken som digital bok, komplett med samtliga texter och övningar inlästa med autentiskt tal och textföljning. I det digitala läromedlet finns även fördjupningsmaterial och en mängd självrättande övningar till alla kapitel. De självrättande övningarna ger eleverna nödvändig ord- och grammatikträning och kan göras hur många gånger som helst.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Språket - grunden till din framtid Elevpaket - Tryckt + Digitalt 36 mån
  2. +
  3. Teddybjörnen Fredriksson och tomten som satt fast

De som köpt den här boken har ofta också köpt Teddybjörnen Fredriksson och tomten som satt fast av Lasse Berghagen (inbunden).

Köp båda 2 för 781 kr

Kundrecensioner

Fler böcker av författarna