Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
117
Utgivningsdatum
2023-03-14
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
14 x 224 x 163 mm
Vikt
295 g
SAB
Emia
ISBN
9789144167589

Skolledarens verktygslåda : med fokus på hälsa och välmående

Häftad,  Svenska, 2023-03-14
308
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Tänk dig att du mår bra och har energi kvar till en rik fritid samtidigt som du presterar väl i din roll som skolledare. Låter inte det ganska lockande? Den här boken ger dig en verktygslåda för just det. Även om mycket i boken handlar om ledarskap och om hur du kan vända utmaningar till framgångar så ligger bokens främsta fokus på skolledarens hälsa, det vill säga på din hälsa.

Det handlar om att göra det som är viktigt snarare än det som är bråttom och om att ägna tid åt det du vill prioritera vid rätt tidpunkt. Du får flera redskap för ditt ledarskap och evidensbaserade lärstrategier för att leda mot inkludering - målet är ju att leda så att varenda elev trivs, mår bra och utvecklas väl. Genom hela boken får du liknelser från idrottens värld och boken avslutas med ett antal scenarier med stor igenkänningsfaktor och förslag på lösningar som är baserade på bokens olika verktyg.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Skolledarens verktygslåda : med fokus på hälsa och välmående
 2. +
 3. Handbok för högkänsliga : omfamna din styrka, sårbarhet och orkidébarnet inom dig

De som köpt den här boken har ofta också köpt Handbok för högkänsliga : omfamna din styrka, s... av Åsa Vikman (inbunden).

Köp båda 2 för 497 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Kennet Fröjd

 • Lärarens verktygslåda : praktiska strategier för att hantera mångfalden i klassrummet

  Kennet Fröjd, Wendy Murawski, Jennifer Austin

  Lärare och annan undervisande personal i grundskolan har ett stort antal utmaningar att hantera varje dag. Eleverna har många olika förmågor och behov som pedagogen ska tillgodose. Författarna till den här boken - Kennet Fröjd, Wendy Murawski och ...

 • Motorik för studiero och lärande

  Kennet Fröjd, Ingegerd Ericsson

  I varje klass finns barn som befinner sig på olika motoriska nivåer och i ett inkluderande arbetssätt ingår att erbjuda alternativa motoriska utmaningar så att varje barn känner motivation och får chans att uppleva rörelseglädje. De rörelser och ö...