Format
Hybridprodukt
Digital licens
Aktiveras inom 20 månader, därefter giltig i 36 månader
Språk
Svenska
Antal sidor
180
Utgivningsdatum
2023-09-01
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Illustratör/Fotograf
Anders Lagerdahl
Dimensioner
297 x 210 x 11 mm
Vikt
623 g
SAB
Fc
ISBN
9789144168005

Träff på texten 6 Lärarpaket - Tryckt bok + Digital lärarlicens 36 mån

Hybridprodukt,  Svenska, 2023-09-01
1012
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Träff på texten är ett basläromedel med utgångspunkt i kursplanens olika texttyper: berättande, instruerande, beskrivande, argumenterande och förklarande. Eleverna leds från gemensamt läsande till eget skrivande med verkliga mottagare. Exempeltexter på tre olika nivåer ger inspiration och bedömningsstöd. I en digital textbank finns ytterligare texter och uppgifter på tre nivåer, som gör det lätt att individualisera inlärningen.

Lärarpaket
Lärarhandledning
* I den tryckta lärarhandledningen finns lektionsplaneringar för alla kapitel samt facit till alla elevbokens uppgifter. Tydliga symboler visar till vilka moment det finns förberedda genomgångar, filmer och kopieringsunderlag i de digitala resurserna.
* I det inledande kapitlet förklaras läromedlets arbetsgång som utgår ifrån en förenklad cirkelmodell. Här förtydligas även vilka delar av kursplanen som läromedlets innehåll svarar mot.
* Elevexempel på tre nivåer till respektive texttyp ger möjlighet till konstruktiva diskussioner om kvaliteter i texter.
* Kopieringsunderlag i form av checklistor till det gemensamma och individuella skrivandet hjälper eleverna att utveckla texterna.

Digitala resurser
I lärarpaketet ingår även digitala resurser.
* Förberedda och filmade genomgångar av innehållet i elevboken, som sparar tid och gör det lätt att visa en strukturerad presentation.
* Stödstrukturer för skrivandet, checklistor och andra användbara kopieringsunderlag finns här för nedladdning.
* Bedömningsstöd till elevexempel på tre nivåer blir ett stöd både för elevernas skrivande och för lärarens egen bedömning av elevernas texter.
* Genom att skapa ett digitalt klassrum kan man tilldela förberedda uppdrag till eleverna samt skräddarsy egna uppdrag utifrån elevpaketets innehåll.
* I den digitala lärarhandledningen kan man alltid söka på innehållet. Man kan också göra egna anteckningar och markera viktiga stycken i texten som sparas automatiskt - enkelt att samla och skriva ut.
* Elevpaketet ingår i lärarpaketets digitala resurserna.
* De digitala resurserna kan användas på dator, surfplatta och i mobil.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Träff på texten 6 Lärarpaket - Tryckt bok + Digital lärarlicens 36 mån
  2. +
  3. Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen till ett gladare liv, bättre relationer och oslagbara team

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen t... av Gunnel Ryner (häftad).

Köp båda 2 för 1261 kr

Kundrecensioner

Fler böcker av författarna