Fler böcker inom
Format
Hybridprodukt
Digital licens
Aktiveras inom 20 månader, därefter giltig i 36 månader
Språk
Engelska
Antal sidor
256
Utgivningsdatum
2023-06-21
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
10 x 228 x 161 mm
Vikt
565 g
SAB
Fe
ISBN
9789144168036

Strike Gold Elevpaket - Tryckt bok + Digital elevlicens 36 mån

Hybridprodukt,  Engelska, 2023-06-21
600
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Författarna till Strike Gold, Eva Hedencrona, Karin Smed-Gerdin och Peter Watcyn-Jones är upphovspersoner till många uppskattade läromedel i engelska för gymnasiet, och Strike Gold är det senaste för Engelska 5.

STRIKE GOLD
Strike Gold är ett läromedel för Engelska 5. Allt-i-ett boken innehåller ett brett urval av texter och såväl kommunikativa övningar som ordövningar, en praktisk resursdel i Resource Section, en Grammar på engelska samt ordlistor. 15 kapitel erbjuder lästexter och hörövningar från olika genrer som täcker olika ämnen. I Resource Section finns bland annat en guide med användbara strategier för hur man blir en bättre talare och skribent, och vägledning i hur man anpassar sitt språk beroende på situation och mottagare.

I det digitala materialet finns läromedlets övningar i digital, självrättande form för träning av alla glosor och grammatik samt generella språkfärdighetsövningar. Ljudet till hörövningarna med interaktiva innehållsfrågor finns också här. I e-boken finns även bokens hela innehåll inspelat med autentiska röster och textföljning.

Var och en kan söka på innehåll i boken och lägga in anteckningar och eget material, exempelvis i form av webblänkar, i det digitala materialet. För ökad tillgänglighet är läromedlet mobilanpassat, och kan användas på dator, surfplatta eller mobiltelefon. Övningsresultaten sparas och genom dynamisk återkoppling får eleven underlag för att välja att göra om en övning eller gå till nästa. Samtliga övningar kopplas till kunskapskraven genom målformuleringar.

Licensen som ingår i elevpaketet gäller i tre år och kan ärvas mellan elever.

Strike Gold finns även som digital produkt.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Strike Gold Elevpaket - Tryckt bok + Digital elevlicens 36 mån
  2. +
  3. Powerless

De som köpt den här boken har ofta också köpt Powerless av Lauren Roberts (häftad).

Köp båda 2 för 730 kr

Kundrecensioner

Fler böcker av författarna