Format
Hybridprodukt
Digital licens
Aktiveras inom 20 månader, därefter giltig i 12 månader
Språk
Svenska
Antal sidor
84
Utgivningsdatum
2018-05-25
Upplaga
2
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
? x 230 x 183 mm
SAB
Ta
ISBN
9789144173726

Favorit matematik Förskoleklass Elevpaket - Tryckt + Digital elevlicens 12 mån

Hybridprodukt,  Svenska, 2018-05-25
154
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Favorit matematik är ett basläromedel i matematik med en gedigen, välfungerande och tydlig struktur. Materialet kommer från Finland där det är uppskattat för strukturen och de goda resultaten hos eleverna.
Berättelserna om skatan Sally och ekorren Kurre låter eleverna möta vardagliga problem som stimulerar fantasin och utvecklar förmågan att lära med andra. Det finns rikligt med tillfällen att använda matematiska begrepp och resonemang.

Elevpaket
Elevpaketet till Favorit matematik Förskoleklass ger dina elever de bästa förutsättningarna för ett allsidigt lärande och består av en tryckt elevbok, ett digitalt läromedel och ett kuvert med laborativt material.

Digitalt läromedel
En guldgruva är berättelserna om Sally och Kurre som finns inlästa i det digitala läromedlet. Detaljrika, natursköna och barnnära samtalsbilder med tillhörande samtalsfrågor i lärarhandledningen, stimulerar både den språkliga och matematiska utvecklingen. Digitala övningar bidrar till det allsidiga lärandet eftersom de ger eleven möjlighet att möta begreppen i ytterligare en uttrycksform.

Elevbok
Favorit matematik är ett finskt läromedel och författarna förklarar varje matematiskt steg noggrant med varierande och lekfulla uppgifter. Elevboken blir en fin dokumentation över elevens utveckling. I elevboken tränar eleven på egen hand med den gemensamma undervisningen leder du med hjälp av lärarhandledningens resurser där du hittar förslag på arbetsgång, sagor, samtalsfrågor, lekar och mycket mer som bygger upp den matematiska förståelsen.

Laborativt material
Med varje elevpaket följer ett kuvert med laborativt tvådimensionellt material. Praktisk inlärning, att vara aktiv, spela spel, undersöka, berätta, lyssna och förankra matematiken i vardagen är viktigt i Favorit matematik. I lärarhandledningen som hör till elevboken finns det då och då övningar i vilka de laborativa materialen används.
Varje kuvert i Favorit matematik Förskoleklass innehåller:
* Logiska block (cirklar, trianglar, kvadrater och rektanglar i fyra olika färger, storlekar samt med och utan hål)
* Uppdelningsmaskin
* Talkorten 0-10
* Tallinje 0-20
* Färgcirklar
* Tangram-bitar
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Favorit matematik Förskoleklass Elevpaket - Tryckt + Digital elevlicens 12 mån
  2. +
  3. Favorit matematik Förskoleklass Lärarpaket - Tryckt + Digital lärarlicens 36 mån -

De som köpt den här boken har ofta också köpt Favorit matematik Förskoleklass Lärarpaket - Tr... av Leena Grönroos, Sirpa Haapaniemi, Maria Muuri, Marja Merikanto (hybridprodukt).

Köp båda 2 för 903 kr

Kundrecensioner