Format
Hybridprodukt
Digital licens
Aktiveras inom 20 månader, därefter giltig i 12 månader
Språk
Svenska
Antal sidor
224
Utgivningsdatum
2018-04-25
Upplaga
2
Förlag
Studentlitteratur AB
Illustratör/Fotograf
Marja Maisa Rajamäki
Dimensioner
16 x 247 x 190 mm
Vikt
765 g
SAB
Ta
ISBN
9789144174945

Mera Favorit matematik 4B Elevpaket - Tryckt bok + Digital elevlicens 12 mån

(1 röst)
Hybridprodukt,  Svenska, 2018-04-25
222
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Favorit matematik - beprövad och framgångsrik
Favorit matematik är en svensk anpassning av en beprövad, finsk matematikserie och bygger bland annat på fyra centrala delar: mer lärarledd undervisning tydlig struktur, nivåanpassade uppgifter och ett gediget lärarstöd. Materialet uppfyller kursplanen för matematik i Lgr22.

Elevpaket
Elevpaketet till Mera Favorit matematik 4B ger dina elever de bästa förutsättningarna för ett varierat lärande då det kombinerar det digitala läromedlet med en tryckt elevbok, laborativt material och häftet Bedömning för lärande. Serien består av en A-bok och en B-bok per läsår som används på höstterminen respektive vårterminen. Tillsammans med Skatan Sally och Ekorren Kurre får eleverna hjälp att bygga upp en stabil matematisk grund. Det är då matematiken blir en favorit!
TOMOYO ett spelifierat lärande med digital färdighetsträning medföljer elevpaketet.

Digitalt läromedel
I det digitala läromedlet finns alla grundbokens texter inlästa, såväl instruktioner som ramberättelse och det finns möjlighet för eleven att anteckna sina svar via ett tangentbord. Det digitala läromedlet innehåller också filmer och övningar som tränar de metoder och begrepp som varit lektionens fokus. Dessutom får eleven tillgång till den populära matteordlistan med matematiska ord och begrepp för åk 1-6. Matteorden är illustrerade, förklarade, inlästa och eleverna får träna dem i självrättande övningar.

Elevbok
Elevboken består av fem kapitel som alla är indelade i lektioner. Till varje lektion finns det fyra sidor. Det obligatoriska uppslaget och uppslaget att träna extra på ÖVA och PRÖVA. Favorit matematik är ett finskt läromedel och författarna förklarar varje matematiskt steg noggrant med varierade och lekfulla uppgifter. I elevboken tränar eleven på egen hand men den gemensamma kommunikativa undervisningen leder du med hjälp av lärarhandledningens resurser. Eleven skriver sina svar i elevboken.

Laborativt material
Med varje elevpaket följer ett kuvert med laborativt tvådimensionellt material. Praktisk inlärning, att vara aktiv, spela spel, undersöka, berätta, lyssna och förankra matematiken i vardagen är viktigt i Favorit matematik. I lärarhandledningen som hör till elevboken finns det då och då övningar i vilka de laborativa materialen används.
Varje kuvert i Mera Favorit matematik 4B innehåller:
* Koordinatsystem (x-axeln och y-axeln graderade från -4 till 4
* Cirklar med bråkdelar (fjärdedelar)
* Euro (10, 5, 2, 1 euro och 10, 20, 50, 5, 2, 1 cent)
* Omvandlingslarv (används för enhetsomvandling i längd, massa och volym)
* Talkorten 1-9
* En meterlinjal (graderad i decimeter, centimeter och millimeter)

Provhäftet Bedömning för lärande
I Mera Favorit matematik 4B elevpaket ingår häftet Bedömning för lärande som innehåller prov, elevmatris och lärardokumentation. Det finns ett prov till varje kapitel...
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Mera Favorit matematik 4B Elevpaket - Tryckt bok  + Digital elevlicens 12 mån
  2. +
  3. Mera Favorit matematik 5A för räknehäfte Elevpaket - Tryckt + Digitalt 36 mån

De som köpt den här boken har ofta också köpt Mera Favorit matematik 5A för räknehäfte Elevpa... av Katariina Asikainen, Kimmo Nyrhinen, Pekka Rokka, Päivi Vehmas (hybridprodukt).

Köp båda 2 för 444 kr

Kundrecensioner