Fler böcker inom
Format
Hybridprodukt
Digital licens
Aktiveras inom 20 månader, därefter giltig i 12 månader
Språk
Svenska
Antal sidor
64
Utgivningsdatum
2015-11-27
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
8 x 221 x 188 mm
Vikt
190 g
SAB
Fe
ISBN
9789144175805

Ready Steady Go! 1 Elevpaket - Tryckt bok + Digital elevlicens 12 mån

Hybridprodukt,  Svenska, 2015-11-27
255
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Ready Steady Go! är särskilt anpassat för nyanlända elever eller elever som behöver extra stöd. Innehållet är på nybörjarnivå men tonårsinriktat. Allt står på engelska så eleverna behöver inte kunna svenska. Med Ready Steady Go! får eleverna också använda sitt modersmål eller egna förklaringar vid inlärning av nya ord.

Ready Steady Go! 1
Ready Steady Go! 1 är på en nivå som passar de som är nybörjare i engelska. Störst vikt läggs vid att eleverna ska prata engelska och lära sig nya ord.

Elevpaket - bok och digitalt läromedel
Elevpaketet består av en tryckt elevbok som eleverna skriver i och ett digitalt läromedel. Fördelen med detta är att eleverna kan varva förberedelser och träning på egen hand i det digitala läromedlet med interaktion och kommunikation i undervisningsgruppen utifrån boken.

Elevbok
Elevboken är indelad i tolv kapitel med fyra sidor vardera. Varje kapitel utgår ifrån en inspirationsbild att lyssna på, prata kring och det finns också dialoger, intervjuuppdrag, rim, bildövningar, digitala övningar och spel där eleverna kan träna sin muntliga förmåga. Alla kapitel avslutas med Check yourself och Goals där eleven får dokumentera sitt arbete. I boken finns också plats för utvärdering av de olika förmågorna i Progress pages. På Revision pages blir det repetition av tidigare kapitel i form av pyssel och spel. Elevboken avslutas med strategier för att förbättra sin engelska och en uppslagsdel kring grammatiken, Mini grammar.

Digitalt läromedel
I det digitala läromedlet finns Look and listen där eleven skapar sig en förförståelse för det kommande arbetet med elevboken i skolan genom att lyssna och se på bilder. Eleverna kan också lyssna på all text i den tryckta elevboken, vilket är en stor fördel när de ska finslipa sitt uttal. När eleven har gjort klart en uppgift i den tryckta boken finns det alltid fler övningar i det digitala läromedlet att arbeta vidare med. Dessa kan göras om och om igen både i skolan och hemma.

Det finns ca 1 000 deluppgifter i det digitala läromedlet. Här kan eleven träna:
* glosor
* stavning
* läs- och hörförståelse
* meningsbyggnad
* grammatik.

Övningarna finns på olika nivåer och det finns också en sammanfattande övning, Check yourself, som repeterar på två nivåer. Övningarna är självrättande och innehåller ofta en bekräftelse av det rätta svaret uppläst på engelska. Det finns en progression mellan delarna i serien vad gäller ljudinspelningarnas läshastighet och det antal röster och accenter som används.

Tydlig arbetsgång
Det är en mycket tydlig arbetsgång i Ready Steady Go! 1. Alla kapitel är uppbyggda på samma sätt vilket skapar trygghet och igenkänning hos eleverna så att de kan fokusera på lärandet och möjliggör också självständigt arbete. Alla moment presenteras grundligt och progressionen sker i små steg med många övningstillfällen så att alla dina elever kan hänga med...
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Ready Steady Go! 1 Elevpaket - Tryckt bok + Digital elevlicens 12 mån
  2. +
  3. Det spökar på äventyrsbadet

De som köpt den här boken har ofta också köpt Det spökar på äventyrsbadet av Joanna André (inbunden).

Köp båda 2 för 384 kr

Kundrecensioner

Fler böcker av Hippas Eriksson