Övningsbok i beskattning : beskattningen 2024 (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
160
Utgivningsdatum
2024-01-29
Upplaga
48
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
9 x 185 x 141 mm
Vikt
260 g
SAB
Qafbaa-c:oe
ISBN
9789144180151

Övningsbok i beskattning : beskattningen 2024

Häftad,  Svenska, 2024-01-29
313
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Denna bok är ett naturligt komplement till litteratur inom skatteområdet för den som i olika utbildningssammanhang vill sätta sig in i skattesystemets praktiska funktionssätt. Den kan med fördel användas tillsammans med läroboken Praktisk beskattningsrätt.

Boken är i första hand skriven för universitetens grundkurser i beskattningsrätt. Den är dock användbar även i andra utbildningssammanhang, som till exempel vid yrkeshögskolor och för internutbildningar vid banker, försäkringsbolag samt redovisnings- och revisionsbyråer. Boken kan också med fördel användas vid självstudier i ämnet. Kommenterade lösningar till övningsuppgifterna (med lagrumshänvisningar) finns i Lösningar till övningsbok i beskattning.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Övningsbok i beskattning : beskattningen 2024
 2. +
 3. Lösningar till övningsbok i beskattning : beskattningen 2024

De som köpt den här boken har ofta också köpt Lösningar till övningsbok i beskattning : beska... av Håkan Behmer, Christina Gyland, Olof Jakobsson (häftad).

Köp båda 2 för 626 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

 • Praktisk beskattningsrätt : lärobok i inkomstbeskattning 2024

  Håkan Behmer, Christina Gyland, Olof Jakobsson

  Praktisk beskattningsrätt 2024 är en grundläggande lärobok i beskattningsrätt med tyngdpunkten lagd på företagsbeskattning och beskattning av kapitalinkomster. Ambitionen har varit att enkelt och konkret förklara de ofta komplicerade reglerna inom...

 • Skatterätt : en introduktion

  Christina Gyland, Olof Jakobsson

  I denna bok presenteras skatterättens grunder på ett pedagogiskt och lättillgängligt sätt. Här beskrivs det svenska skattesystemets uppbyggnad och författarna introducerar de viktigaste skatterna och avgifterna i Sverige, som inkomstskatt och moms...