Fler böcker inom
Format
Hybridprodukt
Digital licens
Aktiveras inom 20 månader, därefter giltig i 36 månader
Språk
Svenska
Antal sidor
112
Utgivningsdatum
2024-04-17
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
240 x 195 x 6 mm
Vikt
571 g
SAB
Fe
ISBN
9789144180502

Magic! 6 Support Elevpaket Tryckt bok + Digital elevlicens 36 mån

Hybridprodukt,  Svenska, 2024-04-17
381
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Magic! Support Elevpaket är ett alternativ till Magic! Elevpaket och passar elever som behöver stöd och ett mindre omfattande läromedel i engelska.

I Magic! Support Elevpaket ingår två tryckta böcker; Support Textbook och Support Workbook, samt ett digitalt läromedel.

Support Textbook innehåller förenklade versioner av Magic!s texter i en anpassad layout. Att läsa samma text men på rätt nivå möjliggör gemensamma diskussioner och håller ihop klassen.

Support Workbook innehåller ett urval av de uppgifter som finns i ordinarie Magic! Workbook och de är anpassade och förenklade. Därför kan eleven arbeta med samma innehåll som övriga gruppen, men med större möjlighet att lyckas. Till exempel finns förenklade uppgifter till varje kapitels Listening-uppgift. Support Workbook är i större format och innehåller inga onödiga bildelement utan låter eleverna fokusera på uppgiften.

I det digitala läromedlet får eleven instruktioner och övningar i Support Workbook upplästa med textföljning och kan välja att lösa uppgifterna digitalt. Här finns också en digital version av Support Textbook, som är inläst utan bakgrundsljud, samt ett urval av digitala övningar från Magic! Elevpaket.

För kommande grupper eller för att komplettera befintliga Magic! Elevpaket finns Magic! 6 Support Workbook att beställa separat.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Magic! 6 Support Elevpaket Tryckt bok + Digital elevlicens 36 mån
  2. +
  3. Magic! 6 Support Workbook - Tryckt bok + Digital elevlicens 12 mån

De som köpt den här boken har ofta också köpt Magic! 6 Support Workbook - Tryckt bok + Digita... av Eva Hedencrona, Karin Smed-Gerdin, Peter Watcyn-Jones, Peter Gröndal (hybridprodukt).

Köp båda 2 för 516 kr

Kundrecensioner

Fler böcker av författarna