Att samlära i systemdesign (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
260
Utgivningsdatum
1995-12-01
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Illustrationer
ill.
Dimensioner
155 x 225 x 15 mm
Vikt
390 g
SAB
Qbiaa,Doka,Puba
ISBN
9789144604114
Att samlära i systemdesign (häftad)

Att samlära i systemdesign

Häftad Svenska, 1995-12-01
355
  • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Samlärande systemdesign fokuserar både de arbetsrelaterade och de samarbetsinriktade aspekterna på projektarbete i grupp. Att samlära i systemdesign handlar om att kontinuerligt lära sig att arbeta bra tillsammans med andra och lära av varandra. Att lära att samlära innebär att lära teoretiskt om samarbete och att träna sig i att aktivt bidra till ett gott gruppklimat i designgrupper.
Teori och praktik i participativ design, projektmetodik och ett samlärande gruppklimat vävs i boken samman med hjälp av tre fallstudier. Fokus ligger på grupprocessen och på hur klimatet i en projektgrupp påverkar både arbetet och arbetets resultat. Boken avser att komplettera litteratur där koncentrationen ligger på en av dessa tre aspekter.
Boken riktar sig till de som ägnar stor del av sin arbetstid åt systemdesignarbete i projektgrupper, framför allt praktiserande och blivande systemdesigners.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Att samlära i systemdesign
  2. +
  3. När barn lär av varandra - samlärande i praktiken

De som köpt den här boken har ofta också köpt När barn lär av varandra - samlärande i praktiken av Pia Williams (häftad).

Köp båda 2 för 534 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »