Så länge solrosorna blommar (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
WW POD
Antal sidor
238
Utgivningsdatum
2012-05-18
Förlag
Wahlström & Widstrand
Medarbetare
Westman, Malin (form)
Dimensioner
210 x 135 x 15 mm
Vikt
349 g
SAB
Hc
ISBN
9789146000914
Så länge solrosorna blommar (häftad)

Så länge solrosorna blommar

Häftad Svenska, 2012-05-18
209
  • Skickas inom 5-8 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Till den sömniga byn Grez kommer Elisabet, fräknig 49-årig fotograf från Göteborg. Grez, som ligger söder om Paris vid Loings strand, var känd som konstnärskoloni på 1800-talet med Carl Larsson i centrum. Det berömda ljuset finns kvar och i det renoverade hotellet bor svenska konstnärer på stipendium. Men Elisabet har kommit för solrosornas skull, vilket väcker förundran och munterhet hos byborna.

Elisabet växe upp i Göteborg. Efter faderns död har hon hittat några akvareller som tyder på att han haft ett hemligt liv just i Grez. Bland människorna som befolkar det lilla torget med bykrogen finns en annan främling, Bernard, en sliten fd cirkusartist som också har kommit till byn för att finna spår av en förgången tid. Även Bernard har ett förflutet i Göteborg. Elisabet har beslutat sig för att inte bli förälskad den här sommaren, ett nöje som hon annars brukar unna sig när hon inte har något särskilt för sig. Liksom Elisabet är Bernard bra på att ta till lögner när det hettar till i livet.

Så länge solrosorna blommar (1995) är en roman om tidens framfart och tillfälligheternas spel, om hur det förflutna och det närvarande sammanlänkas för att ge kärleken en chans. Den är skriven med all den humor och träffsäkerhet och allt det allvar som är typiskt för Viveca Lärn.

Detta är en print-on-demand-utgåva. Läs mer på www.wwd.se/pod
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Så länge solrosorna blommar
  2. +
  3. Vår klassiska lyrik : från ballader till Karlfeldt

De som köpt den här boken har ofta också köpt Vår klassiska lyrik : från ballader till Karlfeldt av Germund Michanek (häftad).

Köp båda 2 för 521 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Viveca Lärn