Roddkraft : att göra det man verkligen vill (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
112
Utgivningsdatum
2004-09-01
Förlag
Wahlström & Widstrand
Medarbetare
Acedo, Sara (form)
Dimensioner
141 x 218 x 14 mm
Vikt
260 g
SAB
Lz Stefansson, Bodil
ISBN
9789146210214
Roddkraft : att göra det man verkligen vill (inbunden)

Roddkraft : att göra det man verkligen vill

(1 röst)
Inbunden Svenska, 2004-09-01
153
Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Sommar som vinter ror Bodil Stefansson ut till Hallands Väderö eller längs kusten, ofta med sälar och fåglar som sällskap. Hon bygger upp sin sjövana och sin kraft, insuper dofter av hav,gör strandhugg och noterar fågelliv, vindar, strömmar och tankar.

En vederkvickande bok om kvinnlig kraft och om vikten av att stanna upp och lyssna till sina egna behov.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Roddkraft : att göra det man verkligen vill
  2. +
  3. Tantafällan

De som köpt den här boken har ofta också köpt Tantafällan av Bodil Stefansson (häftad).

Köp båda 2 för 372 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Bodil Stefansson

  • Tantafällan

    Bodil Stefansson

    Berättelsen tar avstamp i Torekov på 1950-talet. Som sexåring bygger Bodil en tantafälla. Den som bygger en fälla åt andra, ramlar ofta själv däri... Barnen är utflugna, föräldrarna åldras till kropp och själ och äktenskapet fungerar inte. Mitt i ...

Bloggat om Roddkraft : att göra det man verkligen vill

Övrig information

"För sju år sedan påbörjades en alltjämt pågående process. Jag hade kommit till en punkt i livet då jag kände mig tom och slut. För att återfå kraft och hitta tillbaks till mig själv var jag tvungen att fråga mig: ¿Vad vill jag?¿. Det var inte lätt att svara på efter att under många år ha försökt tillfredsställa andras outtalade önskningar. Jag kom fram till att jag ville ro. Medlet blev en egen liten roddbåt som alltid låg och väntade. Målet blev att få ro och känna livet genom havet. Att smaka sältan, känna rörelsen, höra vågorna bryta och ensam mäta krafterna med det evigt föränderliga havet, se ljuset reflekteras på en spegelblank vattenyta, lyssna till tystnaden och i ögonblicket känna friheten. Ett starktbehov av att skriva ner mina upplevelser växte fram. Så uppstod tanken: Varför inte föra roddbok, det vill säga en kombinerad logg- och dagbok?" Sommar som vinter ror Bodil Stefansson ut till Hallands Väderö eller längs kusten, ofta med sälar och fåglar som sällskap. Hon bygger upp sin sjövana och sin kraft, insuper doften av hav,gör strandhugg och noterar fågelliv, vindar, strömmar och tankar. Roddbok är en vederkvickande bok som bortom roendet handlar om kvinnlig kraft,att våga bryta med krav och förväntningar och göra något bara för sin egen skull.