Dublin : med fakta om Trinity College, Temple Bar ... (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Berlitz reseguide
Antal sidor
144
Utgivningsdatum
2005-07-01
Upplaga
1
Förlag
Reseförlaget
Översättare
Silvia Klenz Jönsson
Medarbetare
Nowitz, Richard (foto)
Illustrationer
foto
Dimensioner
145 x 110 x 10 mm
Vikt
140 g
SAB
Nez Dublin.08
ISBN
9789146212478
Dublin : med fakta om Trinity College, Temple Bar ... (häftad)

Dublin : med fakta om Trinity College, Temple Bar ...

(4 röster)
Häftad, Svenska, 2005-07-01

Slutsåld

Fakta om Trinity College, Book of Kells, Temple Bar, Dublin Castle, Grafton Street, utflykter till James Joyce Museum, Powerscourt och mycket, mycket mer. Berlitz klassiska reseguide är fullmatad med information om denna både klassiska och trendiga stad, den är lätt att läsa - och lätt att använda.

Här får du en historisk översikt och vägledning till alla viktiga sevärdheter. Du får tips om kultur- och sportevenemang, festivaler, nöjen och shopping, liksom förslag på spännande utflykter. Här hittar du information om hur transportmedlen fungerar, var turistbyråerna ligger, vad du gör i en nödsituation eller vid sjukdom. Här finns också aktuella tips på hotell och restauranger, liksom detaljerade kartor. Allt i färg och praktiskt fickformat. Guiden hjälper dig att få ut den mesta av din vistelse i Dublin.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Silvia Klenz Jönsson

  • Dublin

    Silvia Klenz Jönsson

    Fakta om Trinity College, Book of Kells, Temple Bar, Dublin Castle, Grafton Street, utflykter till James Joyce Museum, Powerscourt och mycket, mycket mer. Berlitz klassiska reseguide är fullmatad med information om denna både klassiska och trendig...

  • Turkiet

    Silvia Klenz Jönsson

    Berlitz klassiska reseguide är fullmatad med information om det sägenomspunna Turkiet. Den är lätt att läsa och lätt att använda. Du får en historisk översikt och vägledning till alla viktiga sevärdheter, liksom tips om utflykter, shopping, hotell...

Bloggat om Dublin : med fakta om Trinity College, Te...

Övrig information

Berlitz berömda reseguider är fullmatade med information. De är trevliga att läsa och lätta att använda. Med den här guiden kommer du att få ut det mesta av din vistelse i Dublin.