Där tvivlet gror (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
261
Utgivningsdatum
2007-06-01
Förlag
Wahlström & Widstrand
Översättare
P-O Nilsson
Originaltitel
Red Leaves
Medarbetare
Timrén, Anders (form)
Dimensioner
230 x 160 x 25 mm
Vikt
500 g
SAB
Hce
ISBN
9789146212515
Där tvivlet gror (inbunden)

Där tvivlet gror

(2 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden, Svenska, 2007-06-01

Slutsåld

Läs ett provkapitel här>>

Eric Moore har all anledning att vara lycklig. Han har en rörelse som blomstrar, ett trevligt hem och ett tryggt familjeliv i en amerikansk småstad.

En kväll blir hans tonårsson Keith ombedd att sitta barnvakt åt grannens åttaåriga fl icka Amy. Nästa morgon är Amy spårlöst borta.

Plötsligt är Eric en av de föräldrar som han har sett på teve, de som bedyrar sitt barns oskuld. Medan polisens utredning allt mer kommer att fokusera på Keith, tvingas Eric konfrontera sin son, skaffa honom en advokat och skydda honom från omgivningens allt starkare misstankar.

Det är bara det att han själv inte är övertygad om att sonen är oskyldig. Och om Keith är skyldig - och kanske skulle göra samma sak igen - hur ska då Eric som pappa handla?

Där tvivlet gror
är en berättelse om ett brott, om förlorad tillit och om en mans tappra ansträngningar att hålla fast vid de band som binder honom till det han älskar.

Thomas H. Cook, född 1947 och bosatt i New York och på Cape Cod, har skrivit arton romaner och fl era fackböcker. Sex av hans romaner har nominerats till the Edgar Allan Poe Award, Den svarta tjärnen fi ck det prestigefyllda priset 1997. Hans verk har översatts till femton språk.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Där tvivlet gror. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Bortkastad tid!
    Jonna Eleonora, 26 december 2007

    Boken har en bra början, men tappar i tempo ganska snart. Ett abrupt slut, fick känslan av att författaren inte orkade fortsätta och snabbt skrev ihop ett alldeles för kort slut, man fattar knappt att boken tog slut. Kasta inte bort tid på att läsa denna bok, denna hamnar direkt på min botten-lista!

  2. Det bästa jag läst!
    Anne, 6 juli 2007

    Efter att precis har läst ut boken är jag helt utmattad. Olustkänslan i magen hänger kvar. Om du ska läsa bara en bok i år - läs då denna! En mycket välskriven bok som är helt olidligt spännande. Det går bara inte att lägga ifrån sig den. Frågan är bara, vad ska jag läsa nu?

Visa alla 2 recensioner