Den vita massajens dotter (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
188
Utgivningsdatum
2005-10-01
Förlag
Wahlström & Widstrand
Översättare
Mia Engvén
Originalspråk
Tyska
Originaltitel
Zurück aus Afrika
Medarbetare
Siwe, Fredrika (form)
Dimensioner
180 x 110 x 15 mm
Vikt
100 g
SAB
Lz Hofmann, Corinne
ISBN
9789146212881
Den vita massajens dotter (pocket)

Den vita massajens dotter

(4 röster)  |  Läs 2 recensioner
Pocket Svenska, 2005-10-01

Slutsåld

Ingen som läste Den vita massajen (2001) lär ha glömt den fascinerande sannsagan om hur en ung, framgångsrik schweizisk kvinna blev handlöst förälskad i en vacker massajkrigare och lämnade allt för att dela hans liv på den afrikanska savannen.           I denna uppföljare berättar Corinne Hofmann om sitt och dottern Napirais liv efter hemkomsten till Schweiz.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Den vita massajens dotter. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. En besvikelse om man har läst hennes bok "Den vita...
    Gudrun , 6 juni 2013

    En besvikelse om man har läst hennes bok "Den vita massajen". Inte alls lika bra och mycket upprepning från den första boken.

  2. Bra uppföljare
    Anna, 28 juni 2007

    Denna bok är lika bra som föresgående - Den vita massajen. Nu får man följa Corrinne och hennes dotters liv i Schweiz. Lättläst, facinerande och mycket bra. Gillade du den första så fortsätt med denna!

Visa alla 2 recensioner

Bloggat om Den vita massajens dotter

Övrig information

Ingen som läste Den vita massajen (W&W 2001) lär ha glömt den förbryllande och fascinerande sannsagan om hur en ung, framgångsrik schweizisk kvinna blev handlöst förälskad i en vacker massajkrigare och lämnade allt för att dela hans liv i den afrikanska bushen.

Många har säkert också undrat hur det gick för Corinne efter hennes dramatiska flykt från Kenya och maken för att rädda sin lilla dotter undan hotet om tvångsgifte och omskärelse.

I denna uppföljare till succéboken ges svaren; här berättar Corinne Hofmann lika öppenhjärtigt som tidigare om sitt och dottern Napirais liv efter hemkomsten till Schweiz. Den vita massajens dotter är en spännande berättelse om en kvinna med en energi och en målmedvetenhet som kan försätta berg.