Vägar utan nåd : roman (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
262
Utgivningsdatum
2006-09-01
Förlag
Wahlström & Widstrand
Medarbetare
Acedo, Sara R (form)
Dimensioner
240 x 160 x 20 mm
Vikt
600 g
SAB
Hc.01
ISBN
9789146213673
Vägar utan nåd : roman (inbunden)

Vägar utan nåd : roman

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2006-09-01

Slutsåld

Rättegången mot styvpappan Ivan, som förgripit sig på Alexandra sedan hon var tretton år, är nu avslutad och Alexandra går sista året i gymnasiet. Helvetet borde vara över. Så varför blir det då inte alls som hon tänkt sig? Hon är lika inbunden och tyst och ensam som någonsin. Dessutom anklagar hennes mamma henne för att hon inget säger, för att hon inte är glad och lättad. Vägar utan nåd är den avslutande delen på trilogin om Alexandra som inleddes med den mycket uppmärksammade Alexandras rum och fortsatte med De ensammas hus.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Vägar utan nåd : roman. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Vägen vidare...
    Kim Ekerstad, 21 december 2008

    Den tredje och fristående delen i Mattsons trilogi om Alexandra handlar om tiden efter rättegången. Hennes pappa har dömts för sina sexuella övergrepp och hennes nära har äntligen fått vetskap om den fruktansvärda hemlighet som hon burit på. Allt borde bli bättre och på många vis har det naturligtvis det. Hennes fortsatta väg är emellertid allt annat än lätt. Den kantas av en oförstående mamma, omgivningens inskränkthet och Alexandras sviter fån övergreppen; svårigheten att fungera socialt, f... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Vägar utan nåd : roman

Övrig information

Rättegången mot styvpappan Ivan, som förgripit sig på Alexandra sedan hon var tretton år, är nu avslutad och Alexandra går sista året i gymnasiet. Helvetet borde vara över. Så varför blir det då inte alls som hon tänkt sig? Hon är lika inbunden och tyst och ensam som någonsin. Dessutom anklagar hennes mamma henne för att hon inget säger, för att hon inte är glad och lättad.
Vägar utan nåd är den avslutande delen på trilogin om Alexandra som inleddes med den mycket uppmärksammade Alexandras rum och fortsatte med De ensammas hus.