Kom i form med pilates (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
118
Utgivningsdatum
2007-01-01
Förlag
Wahlström & Widstrand
Översättare
Sabina Söderlund
Originaltitel
Pilates
Medarbetare
Carpner, Johan (form)
Dimensioner
254 x 175 x 15 mm
Vikt
500 g
SAB
Rag
ISBN
9789146214656
Kom i form med pilates (inbunden)

Kom i form med pilates

(1 röst)
Inbunden Svenska, 2007-01-01

Slutsåld

Mångas dröm är att hitta en träningsform som är billig, enkel, rolig och effektiv. Pilates är just det och också träning som passar alla, oavsett ålder eller form. Kom i form med pilates är perfekt för nybörjaren, men här finns också något för de mer erfarna. Boken innehåller tydliga övningar, beskriver hur kroppens muskler fungerar och ger bra tips på stretching. Övningarna presenteras med en mängd steg-för-steg-foton med instruktiva bildtexter. Pilates utvecklades under 20- och 30-talen och har länge varit populärt bland dansare. Idag upptäcker fler och fler denna effektiva träningsform som inte kräver någon specialutrustning och där fokus ligger på att bygga upp de små och viktiga musklerna i rygg och mage.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Kom i form med pilates

Övrig information

Mångas dröm är att hitta en träningsform som är billig, enkel, rolig och effektiv. Pilates är just det och också träning som passar alla, oavsett ålder eller form. Kom i form med pilates är perfekt för nybörjaren, men här finns också något för de mer erfarna.
Boken innehåller tydliga övningar, beskriver hur kroppens muskler fungerar och ger bra tips på stretching. Övningarna presenteras med en mängd steg-för-steg-foton med instruktiva bildtexter.


Pilates utvecklades under 20- och 30-talen och har länge varit populärt bland dansare. Idag upptäcker fler och fler denna effektiva träningsform som inte kräver någon specialutrustning och där fokus ligger på att bygga upp de små och viktiga musklerna i rygg och mage.