Stefan Holm : höjdhoppare (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
270
Utgivningsdatum
2006-08-01
Upplaga
1
Förlag
Wahlström & Widstrand
Medarbetare
Augustsson, Christian (medf.)
Illustrationer
foto
Dimensioner
180 x 110 x 20 mm
Vikt
180 g
SAB
Rbz Holm, Stefan,Rbab
ISBN
9789146215011

Stefan Holm : höjdhoppare

(1 röst)
Pocket,  Svenska, 2006-08-01

Slutsåld

Stefan Holm hade sitt livs bästa säsong 2004, krönt med ett OS-guld i Aten. En dröm hade gått i uppfyllelse, år av förberedelser hade betalat sig. Ingen höjdhoppare i historien har lyckats komma tillbaka efter ett OS-guld, motivationen går inte längre att uppbringa. I mars 2005 hoppar Stefan 2,40 på inomhus-EM i Madrid, en höjd ingen klarat inomhus på tio år. Hur är det möjligt?

Den här typen av framgångar kommer inte med talang bara. De är resultatet av en målmedveten satsning på fysisk såväl som psykisk träning. För Stefan tog det hela sin början efter OS i Sydney 2000 med en satsning där absolut ingenting lämnades åt slumpen. I denna bok berättar Stefan Holm och hans mentala coach Christian Augustsson historien om hur en grabb från Forshaga blev världens bästa höjdhoppare. Träningsfilosofi och metoder varvas med en fängslande och personlig berättelse om vägen till platsen överst på prispallen.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

Övrig information

Stefan Holm hade sitt livs bästa säsong 2004, krönt med ett OS-guld i Aten. En dröm hade gått i uppfyllelse, år av förberedelser hade betalat sig. Ingen höjdhoppare i historien har lyckats komma tillbaka efter ett OS-guld, motivationen går inte längre att uppbringa. I mars 2005 hoppar Stefan 2,40 på inomhus-EM i Madrid, en höjd ingen klarat inomhus på tio år. Hur är det möjligt? Den här typen av framgångar kommer inte bara med talang. De är resultatet av en målmedveten satsning på fysisk såväl som psykisk träning som för Stefan tog sin början efter OS i Sydney 2000. En satsning där absolut ingenting lämnas åt slumpen. I denna bok berättar Stefan Holm och hans mentala coach Christian Augustsson historien om hur en grabb från Forshaga blev världens bästa höjdhoppare. Träningsfilosofi och metoder varvas med en fängslande och personlig berättelse om vägen till platsen överst på prispallen.