Vi som aldrig sa hora (pocket)
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
172
Utgivningsdatum
2007-10-01
Förlag
Wahlström & Widstrand
Dimensioner
180 x 110 x 10 mm
Vikt
100 g
ISBN
9789146216728

Vi som aldrig sa hora

(3 röster)  |  Läs 1 recension
Pocket, Svenska, 2007-10-01

Slutsåld

Träffsäkert om unga män

Ronnie Sandahls debutroman Vi som aldrig sa hora är en bok om killar som växer upp med Fittstim som en välmenande nagel i ögat. Om de som ska bli de moderna männen- men som i stället hamnar i ett ingenmansland mellan den nya och den gamla mansrollen. Som förväntas visa känslor men ändå inte får gråta.

Hannes har precis återvänt till Falköping från Stockholm med svansen mellan benen. Till en stad som han avskyr, till Wilma, före detta flickvännen som förstört hans liv, till kompisar han umgås med av gammal vana, till ett liv utan framtidsutsikter.
Frippe som kom till stan för att gå volleybollgymnasiet- och komma bort från sitt helvete i Borlänge. Som träffar Wilma bakom ryggen på Hannes, men en dag inser att det börjar bli nåt mer än sex. Och det skrämmer honom.
Kristian bara äter och äter, han är arbetslös och han kan inte komma ihåg när han var lycklig senast. Kristian vet vad Frippe och Wilma gör, men har inte bestämt om han ska berätta för Hannes.
Och Stig, som bara håller käften.

Vi som aldrig sa hora är en hård och romantisk skildring av att vara ung i en småstad. Om att gå runt med all sin leda, om att drömma sig bort från sin håla.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Vi som aldrig sa hora. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. En mörk och tråkig historia.
    J, 8 oktober 2008

    Jag hade inga förväntningar på Sandahls bok, ändå blev jag besviken.. speciellt på slutet. Tur var det i alla fall att boken var så kort, för mer hade jag inte klarat. Men den får ändå en tvåa för att den berör tidvis.

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Vi som aldrig sa hora