Indien : med fakta om Delhi, Mumbai, Kolkata, Chennai, Ladakh, Goa, Agra, Varanasi och mycket mer! (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Berlitz reseguide
Antal sidor
256
Utgivningsdatum
2008-04-01
Förlag
Reseförlaget
Översättare
Lena Kamhed, Arne Norlin
Dimensioner
144 x 106 x 12 mm
Vikt
240 g
SAB
Noba.08
ISBN
9789146218203

Indien : med fakta om Delhi, Mumbai, Kolkata, Chennai, Ladakh, Goa, Agra, Varanasi och mycket mer!

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad, Svenska, 2008-04-01

Slutsåld

Fakta om Delhi, Mumbai, Chennai, Ladakh, Goa, Agra, Taj Mahal, Varanasi och mycket mycket mer, liksom om historiska minnesmärken, arkitektur och konst. Och om djuren och den omväxlande naturen - bergen, skogarna och slätterna. Berlitz klassiska reseguide är fullmatad med information om det fascinerande landet där det finns så mycket att se och göra. Boken är lätt att läsa - och lätt att använda.

Här får du en historisk översikt och vägledning till alla viktiga sevärdheter. Du får tips om kultur- och sportevenemang, festivaler, nöjen och shopping, liksom förslag på spännande utflykter. Här hittar du också information om hur transportmedlen fungerar, var turistbyråerna ligger, vad du gör i en nödsituation eller vid sjukdom. Aktuella tips på hotell och restauranger, liksom detaljerade kartor finns också i boken.

Allt i färg och praktiskt fickformat. Guiden hjälper dig att få ut det mesta av din resa till det så mångfacetterade Indien.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Indien : med fakta om Delhi, Mumbai, Kolkata, Chennai, Ladakh, Goa, Agra, Varanasi och mycket mer!. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Stor glädje!
    Marie Dimming, 29 juni 2014

    Jag hade mycket glädje och hjälp av boken då jag, tillsammans med min dotter, reste en månad i Indien, detta förtrollande och underbara land. Det är så stort och man måste verkligen läsa på innan och medan man är där. Jag fick bl.a. tips om Mahatma Gandhis ashram i Gujarat, den mytomspunna staden Varanasi och mycket mer!

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Indien : med fakta om Delhi, Mumbai, Kolk...