Sju magiska minuter : ett unikt träningsprogram där öst möter väst (kartonnage)
Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Serie
LevNu
Antal sidor
139
Utgivningsdatum
2008-08-07
Upplaga
2
Förlag
Wahlström & Widstrand
Översättare
Adrian Tinz
Originaltitel
Seven Minutes of Magic
Medarbetare
Olsson, Per (form)
Dimensioner
228 x 200 x 13 mm
Vikt
580 g
SAB
Rag
ISBN
9789146219316

Sju magiska minuter : ett unikt träningsprogram där öst möter väst

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Kartonnage, Svenska, 2008-08-07

Slutsåld

Snabbträna med hjälp av österländsk fi losofi . Samla energi på morgonen och gå ner i varv på kvällen.

I sin unika steg-för-steg-träning kombinerar instruktören Lee Holden det bästa i österländsk wellness - qigong, yoga och tai-chi - med västerländsk fitness. Sju minuter hemma morgon och kväll räcker faktiskt för att man ska må bättre! Morgonprogrammet väcker kroppen med sina lugna flödesövningar och sprider energi till muskler och hjärna. Kvällsprogrammet avlägsnar stress och spänningar från kroppen, stillar sinnet och ger bättre sömn. För helgerna finns ett förlängt program med övningar för till exempel rygg och nacke samt olika råd som verkar förebyggande på hälsan.

Lee Holdenär doktor i kinesisk medicin och en internationellt välkänd instruktör i meditation, qigong och tai-chi. Han är grundare av Pacific Healing Arts, ett av Kaliforniens mest framgångsrika hälsocentra, och undervisar både i USA, Asien och Europa. Se mer på www.gtomer.com/pha
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Sju magiska minuter : ett unikt träningsprogram där öst möter väst. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Om 7 magiska minuter
    Kerstin Öhrner, 27 februari 2014

    Det här är en utmärkt handledning i enkel träning på egen hand, ett program för morgonen och ett för kvällen. Övningarna ger hela kroppen en genomgång utan att vara överdrivet krävande. Den innehåller tydliga instruktionsbilder tillsammans med klargörande text.
    Jag har själv läst boken, använder den ofta och har gjort övningarna med några få korta avbrott de senaste sex åren. Jag har också get bort flera exemplar i present.

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Sju magiska minuter : ett unikt träningsp...