Fyra dagar i mars (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
393
Utgivningsdatum
2010-03-18
Förlag
Wahlström & Widstrand
Översättare
Thomas Andersson
Originaltitel
Fire dager i Marts
Medarbetare
Käll, Anna (form)
Dimensioner
218 x 142 x 30 mm
Vikt
550 g
SAB
Hce
ISBN
9789146220312
Fyra dagar i mars (inbunden)

Fyra dagar i mars

(4 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2010-03-18

Slutsåld

Ingrid Dreyer är 48 år och framgångsrik arkitekt. Hon befinner sig på en konferens i Stockholm när hon får ett telefonsamtal: hennes femtonårige son Jonas har blivit gripen för ett grovt våldsdåd.

Tillvaron skakas i grunden, och under de fyra dagar som följer tvingas hon möta verkligheten med öppna ögon. Varför har hennes liv alltmer kommit att likna en återvändsgränd? Är de bästa åren redan förbi? Och har hon i så fall sig själv att skylla?

Fyra dagar i mars är en tät och komplex berättelse vars centrala tema är förhållandet mellan barn och föräldrar. Om hur det är att vara dotter till en dotter till en dotter. Om ränderna som aldrig går ur, om passion, uppbrott och ensamhet.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Fyra dagar i mars. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 3.
    Britt-Marie "Bim" Kullin / Bims Blogg (Farsta / Stockholm), 10 april 2010

    Den här boken var tyvärr inte riktigt lika bra som jag tyckte att den verkade vara innan jag läste den. Eller den var i och för sig inte dålig på något sätt, men den engagerade mig inte riktigt. Den var lite för lång och utdragen också. Den grep liksom aldrig tag i mig, och jag ville till slut bara att den skulle ta slut. Men en trea i betyg får den i alla fall, för den var välskriven och hyfsat bra.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Jens Christian Grøndahl

  • Ofta är jag lycklig

    Jens Christian Grøndahl

    Ellinors man Georg har just gått bort och hon behöver anförtro sitt livs hemligheter åt någon. Hon väljer att berätta för sin sedan länge döda väninna Anna, tillika Georgs första hustru. Anna var mamma till de tvillingsöner, nu vuxna, som Ellinor ...

Bloggat om Fyra dagar i mars